Πρίγκιπας Φίλιππος: «Όταν πεθάνω θέλω να επιστρέψω σαν θανατηφόρος ιός»

Πρίγκιπας Φίλιππος: «Όταν πεθάνω θέλω να επιστρέψω σαν θανατηφόρος ιός»  Σε ένα απίστευτο άρθρο της The Guardian του 2009 πέσαμε τις προάλλες με επικές ατάκες που είχε πει ο Πρίγκιπάς Φίλιππος και μια από αυτές αναφερόταν και στην στέψη της βασίλισσας. Όπως γράφει το άρθρο ο ίδιος μετά που φόρεσε την κορώνα η σύζυγό του της είπε «Που βρήκες αυτό το καπέλο» αποδεικνύοντας σε όλους πόσο χιούμορ έχει.

Φυσικά κάποιες φορές μπορεί το χιούμορ του να είναι «μαύρο» γνωστό και ως «black humor». Το 1988 δήλωσε για τον θάνατο του κάτι που όταν το διαβάσαμε μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Είχε δηλώσει λοιπόν ότι όταν πεθάνει σε περίπτωση που μετενσαρκωθεί θα ήθελε να επιστρέψει στην γη ως ένας θανατηφόρος ιός για να συμβάλει στην επίλυση του υπερπληθυσμού στον πλανήτη.

Εκτός του ότι η άποψη του μας θυμίζει πολύ τον κακό στην ταινία των Avengers, Thanos, όπως και την εμμονή του να εξαφανίσει τον μισό πληθυσμό της γης για το καλό της ανθρωπότητας, χωρίς να το θέλουμε κάναμε και τον συνειρμό με την τρομακτική κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: