ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.
Αγαπητές φίλες και φίλοι θεωρώ χρέος μου να σας ενημερώσω πως η εκπομπή οι Χρήστες έκλεισε τον κύκλο της.Τελειώνει με όλα τα ρεκόρ σπασμένα. 256 χρήστες on line, 150000 hits ,
άνοδο του Athensjukebox την ώρα προβολής κατά 800% και ένα κοινό να την ακολουθεί και να την επιζητεί συνέχεια.
 Ευχαριστώ τον Christos Snow για την υποστήριξη σε αυτούς τους 27 σταθμούς.
 Θα ανεβάσω και τις υπόλοιπες 5 εκπομπές εν καιρώ.
 Όσο αφορά εμένα θα μπορείτε να με βρείτε αποκλειστικά στην
 ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ HTTP://KASTAMONITIS.BLOGSPOT.GR
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

10 thoughts on “ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

  1. Χρήστο μην τα παρατήσεις. Βρες ενα τρόπο να σε ακούμε. Είσαι από τους πιο συγκροτημένους ερευνητές!

  2. Να υποθέσω αγαπητέ Χρήστο πως σίγουρα όλο και κάτι θα κάνεις, μια νέα εκπομπή, ώστε να αντικαταστήσεις αυτήν την εκπομπή που αντιμετώπισε όλα αυτά τα θέματα και κυρίως όσα αναφέρονται στο χώρο του παραφυσικού (στον οποίο πάντα οι ισορροπίες είναι πολύ λεπτές απο την σοβαρότητα μέχρι το γελοίο και πανεύκολα μπορεί ενας ερευνητής να την πατήσει και να αυτοακυρωθεί) με σοβαρότητα και εμπεριστατωμένα και είχε τόση απήχηση.

  3. Μετά το κλείσιμο των κύκλων ανοίγουν νέες σφαίρες έκφρασης και δημιουργίας … η κοπιωδώς αποκτηθείσα γνώση, η αφοσιωμένη δέσμευση της μετάδοσης της, η παρρησία στα επικίνδυνα μονοπάτια της Γνώσης…. η αγάπη για την Αλήθεια…. ο Λόγος … πάντα βρίσκουν ΝΕΟ Τόπο έκφρασης…. γόνιμο και δημιουργικό….. και κρίσιμα ΑΠΟΛΥΤΑ απαραίτητο σήμερα που οι σειρήνες των καθεστώτων με δόλο έχουν μολύνει με αναξιοπιστία αδυναμία και φαιδρότητα τα πολύτιμα μονοπάτια της Γνώσης, του μόνου αντίδοτου στον ιό του παραλογισμού που φαινομενικά έχει μολύνει τα πάντα…. και πάντα είναι οι λίγοι που σθεναρά αντιστέκονται… δημιουργώντας την εξαίρεση της ποιοτικής δύναμης που επιβεβαιώνει τον κανόνα της ποσοτικής αδυναμίας των πολλών….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: