Το θαλάσσιο τέρας της Μεσσήνης, το 1926 | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Το θαλάσσιο τέρας της Μεσσήνης, το 1926

30 Σεπτεμβρίου 2020 12:03:44

Τον Μάρτιο του 1926, στη Μεσσήνη της Σικελίας, οι αλιείς κατάφεραν να πιάσουν στα δίχτυα τους ένα εξαιρετικά παράδοξο θαλάσσιο τέρας.

Το βάρος του σώματός του ήταν 238 κιλά. Η κεφαλή του μυστηριώδους πλάσματος έμοιαζε ιδιαιτέρως με την κεφαλή του ιπποπόταμου, αλλά με δόντια κωνικά και πολύ αιχμηρά.

Το θαλάσσιο τέρας της Μεσσήνης είχε οκτώ πόδια, μικρά και σχετικά ατροφικά, πάνω στα οποία μετά βίας μπορούσε να στηριχθεί.

Το σώμα του, το οποίο ήταν εξόχως ογκώδες, αναλογικά με το συνολικό του μέγεθος, καλυπτόταν από δέρμα πολύχρωμο και σκληρό, που, όμως, είχε την ελαστικότητα καουτσούκ.

Επίσης, το μήκος του έφτανε τα 12 μέτρα και η περιφέρειά του ήταν περίπου 5 μέτρα.

Το μυστηριώδες θαλάσσιο πλάσμα αλιεύθηκε ζωντανό, αλλά κατόπιν φονεύθηκε από τους ψαράδες με βαρείς πελέκεις.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 29/03/1926…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 29/03/1926
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 29/03/1926
ΠΗΓΗ https://strangepress.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: