Ναρβάλ – Το θαλάσσιο κήτος που μπορούσε να καταποντίσει υπερωκεάνιο… | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ναρβάλ – Το θαλάσσιο κήτος που μπορούσε να καταποντίσει υπερωκεάνιο…

30 Σεπτεμβρίου 2020 11:58:45

Στις αρχές του 1925, οι ωκεανογράφοι ανακάλυψαν την ύπαρξη ενός ιχθύος στα βάθη του ωκεανού, του οποίου οι διαστάσεις ήταν πραγματικά κολοσσιαίες. Ονόμασαν το κήτος αυτό Ναρβάλ.

Ο όγκος του ήταν πενταπλάσιος από τη μεγαλύτερη φάλαινα που είχε μέχρι τότε συναντήσει ο άνθρωπος, ενώ το δέρμα του αποτελούνταν εξωτερικά από πλάκα οστράκου, σκληρότερου ακόμη και από τον χάλυβα, σύμφωνα με τις σχετικές αναφορές των επιστημόνων.

Το τεράστιο αυτό θαλάσσιο κήτος είχε μία πελώρια προεξοχή του άνω χείλους, απολήγουσα σε ένα είδος ξίφους μήκους 25 μέτρων, συμπαγές και σκληρό κι αυτό σαν ατσάλι.

Το Ναρβάλ ζούσε σε μεγάλα βάθη, άνω των 6.000 μέτρων, ενώ παρατηρήθηκε αρχικά με ειδικούς φακούς. Οι ειδικοί υποστήριζαν ότι εάν το κήτος αυτό ανέβαινε μέχρι την επιφάνεια των υδάτων, θα μπορούσε να καταποντίσει έως και το μεγαλύτερο υπερωκεάνιο.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 16/01/1925…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΘΝΟΣ", στις 16/01/1925
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΘΝΟΣ”, στις 16/01/1925
ΠΗΓΗ https://strangepress.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: