Επίσκεψη (;) από UFO στη βόρεια Ελλάδα! ( ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ 2009) . ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Επίσκεψη (;) από UFO στη βόρεια Ελλάδα! ( ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟΥ 2009) . ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ  Τις… μεταφυσικές ανησυχίες των κατοίκων της βόρειας Ελλάδας ξύπνησε ένα αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο που έκανε την εμφάνισή του στον ουρανό το βράδυ της περασμένης Παρασκευής. Με κατεύθυνση από τα ανατολικά προς τα δυτικά το… φλεγόμενο μπαλάκι χάθηκε όσο ξαφνικά εμφανίστηκε πυροδοτώντας δεκάδες σενάρια για UFO και εξωγήινες επισκέψεις στη Γη.
Το ίδιο αντικείμενο ήταν ορατό και από την Αλβανία αλλά και από τα Σκόπια, ενώ καταγράφηκε ακόμη και από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης.

Μετά τη διέλευση του ιπτάμενου φωτεινού αντικειμένου δεν βρέθηκε κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει ότι κατέπεσε στο ελληνικό έδαφος, σε κάποια περιοχή της Μακεδονίας, της Θράκης ή της Ηπείρου.

«Προφανώς πρόκειται για κάποιο κομμάτι από αστεροειδή ή από κομήτη. Από τη φωτεινότητά του μπορούμε να υπολογίσουμε ότι είχε διάμετρο από μισό έως ένα μέτρο. Η πτώση τέτοιων κομματιών είναι αρκετά συνηθισμένο φαινόμενο, τις περισσότερες φορές όμως πρόκειται για αντικείμενα των πέντε και δέκα γραμμαρίων, που αφήνουν ένα αχνό ίχνος», σχολίασε στην «Espresso» ο κ. Χάρης Βάρβογλης, καθηγητής Φυσικής στον τομέα Αστροφυσικής, Αστρονομίας και Μηχανικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον καθηγητή, η πτώση αστεροειδών και κομητών είναι πολύ πιο συχνή από ό,τι πιστεύουν οι περισσότεροι, απλά τις περισσότερες φορές δεν γίνεται αντιληπτή επειδή τα αντικείμενα αυτά πέφτουν στη θάλασσα και σπανιότερα σε κατοικημένες περιοχές.

Αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένη ορολογία γι’ αυτές τις… εξωγήινες επισκέψεις, η πτώση αντικειμένων από το Διάστημα συνηθίζεται πλέον να ονομάζεται «φαινόμενο της βολίδας».

«Συνηθίζουμε να ονομάζουμε έτσι το φαινόμενο αυτό γιατί κατά την πτώση τους τα αντικείμενα αυτά μοιάζουν περισσότερο με βολίδες που αφήνουν πίσω τους μια ουρά, άλλοτε πιο μεγάλη και φωτεινή και άλλοτε πιο μικρή και θαμπή, ανάλογα με το μέγεθός τους», συμπλήρωσε ο καθηγητής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΥ :  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

“Επέστρεφα με το αυτοκίνητο προ δύσης Ηλίου, σταματημένη σε φανάρι με ανοιχτό ορίζοντα δεξιά μου προς Θερμαϊκό γιατί κοιτούσα το φαναρι. Αφηρημένη βλέπω να διαγράφεται στον ορίζοντα με μικρή κλίση καθόδου κατά μήκος του μια πράσινη Φωτεινή μπάλα, στα μάτια μου μέγεθος καρυδιού στον ορίζοντα με άξονα ΝΔ προς ΒΑ όπως υπολόγισα χονδρικά. Επειδή έμεινα για δευτερόλεπτα κ η λογική μου δεν το εξηγούσε, ορκίζομαι μέχρι να παρκάρω το είχε διαγράψει!!! Μόνο το βράδυ βλέποντας την εκπομπή Χαρδαβελα που ανέφερε οτι δέχτηκε τηλ απο ολη την Δ. ΕΛΛΆΔΑ κ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ για το φαινόμενο τοτε ανακλήθηκε στη μνημη μου κ φώναξα το ειδα το ειδα!!! Επίσημη εξήγηση δεν δόθηκε όπως δήλωσε τοτε ο Χαρδαβελας που επικοινώνησε με τα αστεροσκοπεία.  Πράσινη φωτεινή φωσφορούχα μπάλα.”

ΠΗΓΗ https://www.espressonews.gr , ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: