Η μυστηριώδης δόνηση που συγκλόνισε το San Francisco, το 1959… | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Η μυστηριώδης δόνηση που συγκλόνισε το San Francisco, το 1959…

30 Απριλίου 2018 23:10:00

Στις 7 Απριλίου του 1959, μια διπλή εκκωφαντική βοή μεγάλης ισχύος, η οποία προξένησε περισσότερες ζημιές από τον τελευταίο σεισμό, συγκλόνισε την αμερικανική πολύπαθη μεγαλούπολη του San Francisco.
Από την ισχυρότατη βοή που ακούστηκε, υαλοπίνακες έσπασαν, ενώ δημιουργήθηκαν ρωγμές σε πολλούς τοίχους σπιτιών και δημοσίων κτιρίων. Μάλιστα, σημειώθηκε πανικός, καθώς οι κάτοικοι πίστεψαν ότι είχε γίνει ένας ακόμη δυνατός σεισμός.

Όμως, η μυστηριώδης δόνηση δεν ήταν αποτέλεσμα σεισμού και το φαινόμενο παρέμενε απολύτως ανεξήγητο, ενώ οι ερμηνείες που δόθηκαν δε φάνηκε να ικανοποιούν τα τρομοκρατημένα πλήθη.
Πάντως, το Αμερικανικό Ναυτικό και η Αεροπορία προέβησαν σε σχετικές ανακοινώσεις, αναφέροντας ότι εκείνη τη στιγμή κανένα υπερηχητικό αεροσκάφος δεν υπερίπτατο του San Francisco.
Μερικοί εξέφρασαν και την άποψη ότι ίσως η εξαιρετικά δυνατή βοή και η ισχυρότατη δόνηση να προκλήθηκαν από την απότομη αλλαγή της πίεσης των θαλασσίων υδάτων στις ακτές της περιοχής, κάτι που δε βρήκε σύμφωνους τους περισσότερους.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1959…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ", στις 08/04/1959
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 08/04/1959
ΠΗΓΗ https://strangepress.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:



Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: