«Πέρασε» το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους ο αστροναύτης που περπάτησε στην Σελήνη – Τι είπε για τα ATIA! (βίντεο)
«Πέρασε» το τεστ του ανιχνευτή ψεύδους ο αστροναύτης που περπάτησε στην Σελήνη – Τι είπε για τα ATIA! (βίντεο)

Με ανεξίτηλα γράμματα στην ανθρώπινη ιστορία έχει γραφτεί το όνομα του Μπαζ Όλντριν, του δεύτερου ανθρώπου που περπάτησε στη Σελήνη.
Το θρυλικό μέλος της αμερικανικής αποστολής του Apollo 11 στο φεγγάρι, που αποτέλεσε«σταθμό» στην εξερεύνηση του διαστήματος το 1969 χαίρει του θαυμασμού και της εκτίμησης των συμπατριωτών του και αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στις ΗΠΑ.
Γι’ αυτό και η δήλωση του 88χρονου σήμερα πρώην αστροναύτη, ότι κατά τη διάρκεια της αποστολής είχε δει ένα UFO (αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο) έξω από το παράθυρο του διαστημόπλοιου που μετέφερε τον ίδιο και τους συναδέλφους του στη Σελήνη, δεν είχε προκαλέσει ποτέ τον χλευασμό που συνήθως προσελκύουν ανάλογοι ισχυρισμοί, όταν προέρχονται από ανθρώπους χωρίς τα ανάλογα «διαπιστευτήρια».

Ο ισχυρισμός του Όλντριν, ότι είχε δει ξεκάθαρα ένα UFO καθ’ οδόν προς τη Σελήνη, είναι πρακτικά αδύνατο να αποδειχθεί. Πρόσφατα ωστόσο η τεχνολογία κατάφερε να αποδείξει τουλάχιστον ότι δεν ψεύδεται, και ότι ο ίδιος πιστεύει πράγματι ότι αυτό που είχε δει, «ένα φωτεινό αντικείμενο σχήματος L» ήταν όντως κάτι που δεν προερχόταν από τον πλανήτη μας.
Σύμφωνα με την Daily Mail, εξειδικευμένοι επιστήμονες από το Ινστιτούτο Βιοακουστικής στο Όλμπανι του Οχάιο υπέβαλαν στα τεστ ενός εξαιρετικά προηγμένου ανιχνευτή ψεύδους τις συνεντεύξεις τεσσάρων αστροναυρών που ισχυρίστηκαν ότι είδαν UFO στο διάστημα, μεταξύ των οποίων και ο Μπαζ Όλντριν.
Τα αποτελέσματα της εξέτασης έδειξαν ότι οι τέσσερις άνδρες πίστευαν πέραν πάσης αμφιβολίας – την εποχή που έδιναν τις συνεντεύξεις- ότι είχαν έρθει σε κάποιου είδους επαφή με εξωγήινη ζωή.
Τα ηχητικά μοτίβα των καταγεγραμμένων αφηγήσεών τους εξετάστηκαν από αυτό το νέο«τεστ πολύγραφου» (που σύμφωνα με διεθνή ΜΜΕ είναι πολύ πιο ακριβές από τους υπάρχοντες ανιχνευτές ψεύδους) και επιβεβαιώθηκε ότι και οι τέσσερις άνδρες έλεγαν την αλήθεια όταν περιέγραφαν τις εμπειρίες τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκ των τεσσάρων βετεράνων αστροναυτών των οποίων οι συνεντεύξεις εξετάστηκαν, ο 86χρονος σήμερα Αλ Γουόρντεν είχε πει στο παρελθόν ότι είχε δει εξωγήινους κατά τη διάρκεια της αποστολής του με το Apollo 15.
Οι άλλοι δύο, που έχουν φύγει πια από τη ζωή, είχαν κάνει λόγο για μεγάλο αριθμό UFO που εντοπίστηκαν από τους ίδιους και άλλα μέλη των διαστημικών πληρωμάτων που ταξίδευαν μαζί τους.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: