ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Ελλάδα και Αίγυπτο | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Ελλάδα και Αίγυπτο

20 Σεπτεμβρίου 2016 20:27:00


Α. «Θαλάσσια ηλεκτρονικά κυκλώματα» στη νότια Κρήτη
Τοποθεσία : Φραγκοκάστελλο
Το Φραγκοκάστελλο βρίσκεται στην περιοχή Σφακιά στη νότια ακτή της δυτικής Κρήτης και είναι γνωστό για τους Δροσουλίτες – τα φαντάσματα που εμφανίζονται το χάραμα κάθε Μάιο (βλ. http://kastamonitis.blogspot.gr/2014/11/blog-post_21.html).
Δυτικά από το κάστρο αρχίζει μια παραλία με ένα πολύ περίεργο βραχώδη βυθό όπως μπορείτε να παρατηρήσετε στην παρακάτω εικόνα.

Φωτογραφία Ε.Φ.
Η στοίχιση των βράχων μοιάζει να είναι τεχνητή και – κάτι ακόμα πιο περίεργο – μας θυμίζει τη λεγόμενη μητρική[1].

Επίσης, ας παρατηρήσουμε μια άλλη περίεργη ομοιότητα η οποία υπάρχει μεταξύ του Ναού του Απόλλωνα στους Δελφούς και μιας CPU[2]. Κάθε τμήμα του Ναού του Απόλλωνα συσχετίζεται με ένα τμήμα της CPU και τo γύρω hardware που απαιτείται για να λειτουργήσει μια CPU.

Β. Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Αίγυπτο
Τοποθεσία : Ο Ναός του Horus και οι αιγυπτιακές πυραμίδες.
                                                             
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε, την ομοιότητα που υπάρχει, επίσης, μεταξύ της στοίχισης μιας μητρικής πλακέτας και των αιγυπτιακών πυραμίδων.
Στο σημείο αυτό, ας παρατηρήσουμε μια άλλη ομοιότητα μεταξύ του Ναού του Horus (Edfu)  και μιας CPU. Κάθε τμήμα του Ναού του Horus[3]συσχετίζεται με ένα τμήμα της CPU και τo γύρω hardware που απαιτείται για να λειτουργήσει μια CPU.
Σύμπτωση, επιστημονική φαντασία ή μια χαμένη γνώση ;

Όλοι έχουμε διδαχθεί ότι όποια κι αν ήταν η ανάπτυξη των αρχαίων πολιτισμών,  ήταν μακριά από τη γνώση και την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε εμείς σήμερα. Τότε πώς εξηγούμε την εντυπωσιακή συσχέτιση μεταξύ των αρχαίων ναών και της σύνθεσης μιας
CPU ;
Ίσως οι ναοί, πυραμίδες και όποια άλλα υποθαλάσσια ευρήματα (βλ. τη βραχώδη περιοχή στην παραλία στο Φραγκοκάστελλο στην Κρήτη) να αποτελούν την  ανάμνηση μιας κοινωνίας η οποία ήταν εξαιρετικά αναπτυγμένη από τεχνολογική άποψη και ζούσε εδώ πολύ πριν τη γραπτή ιστορία ;
Ή μπορεί να είναι μια ομοιότητα, ένα όραμα για το μέλλον, ένα δώρο το οποίο μας άφησαν οι αρχαίοι θεοί με τη σκέψη ότι μια μέρα ίσως αποκωδικοποιηθεί και χρησιμοποιηθεί από τους ανθρώπους, από εμάς … όπως και γίνεται σήμερα, μετά από χιλιάδες χρόνια !
Η δική μας άποψη: όλες αυτές οι δομές αποτελούν μέρη ενός υπερ-υπολογιστή που ελέγχει και συντονίζει τα ανθρώπινα όντα, πάντα στα πλαίσια του Matrix. Αν καθήσουμε και αναλύσουμε πώς λειτουργεί ο «κόσμος των ανθρώπων», ένα πράγμα είναι σαφές: Η εξουσία πάνω στη Γη βρίσκεται στα χέρια κάποιων που δεν είναι ανθρώπινα όντα.

Πώς να αναγνωρίζεις το αληθινό, όταν όλα γύρω σου είναι ψεύτικα ;          
Συνεχίζεται …
Ε. Φ.


[1] Η μητρική πλακέτα (motherboard) είναι μια πολύ βασική συσκευή του συστήματος. Αν ο επεξεργαστής είναι το μυαλό του υπολογιστή, η μητρική πλακέτα είναι το κεντρικό νευρικό σύστημα που χρησιμοποιεί ο επεξεργαστής για να ελέγχει τα άλλα μέρη του υπολογιστικού συστήματος.
[2] Cpu είναι ο λεγόμενος επεξεργαστής ο οποίος βρίσκεται μέσα σε έναν υπολογιστή ή σε κάποιες ηλεκτρονικές συσκευές όπως tablets, smartphones, κλπ. Πρόκειται στην ουσία για τον “εγκέφαλο” μιας τέτοιας συσκευής.
[3] Στα αρχαία κείμενα ο Ώρος ταυτίζεται με τον Απόλλωνα


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : Ηλεκτρονικά κυκλώματα στην Ελλάδα και Αίγυπτο”

  1. Ο/Η Pan Anas λέει:

    megapolisomancy (astymageia)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: