ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Φάκελος Σελήνη – Νέα αποδεικτικά στοιχεία | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ Φάκελος Σελήνη – Νέα αποδεικτικά στοιχεία

20 Σεπτεμβρίου 2016 20:49:00Σύμφωνα με κάποιες επιστημονικές κοινότητες, η Σελήνη δεν είναι ένας φυσικός δορυφόρος της Γης, αλλά τεχνητός. Επιπροσθέτως, αναφέρουν ότι κάτω από την επιφάνεια αυτού του τεχνητού δορυφόρου, ζει μια πολύ ανεπτυγμένη κοινωνία. Φυσικά, δεν υπάρχουν αποδείξεις γι αυτό, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία συνεχίζουν να βγουν στην επιφάνεια και καθοδηγούν τις έρευνές μας προς αυτήν την κατεύθυνση.

Ένα απλό παράδειγμα όσον αφορά  την ανθρώπινη σκέψη
Ας υποθέσουμε ότι βρίσκουμε μια τέλεια διαμορφωμένη πυραμίδα στη Σελήνη και φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι δεν δημιουργήθηκε μέσα από φυσικές διαδικασίες, αλλά είναι τεχνητή. Ο άνθρωπος θα αναρωτηθεί πώς έφτασε εκεί η πυραμίδα αυτή, μη δίνοντας σημασία στο ενδεχόμενο μιας νοημοσύνης που έφτιαξε αυτή την πυραμίδα στη Σελήνη. 
Εφόσον η Σελήνη είναι κοίλη σφαίρα, τι υπάρχει μέσα της ;
Αν υιοθετήσουμε τη θεωρία ότι η Σελήνη είναι μια κοίλη σφαίρα, η επόμενη ερώτηση που πρέπει να κάνουμε είναι : Τι υπάρχει μέσα στη Σελήνη ; Μερικοί θα απαντήσουν : Είναι απλά μια κενή σφαίρα. Άλλοι, ίσως, πιστεύουν ότι κάποιοι ζουν μέσα.
Στο σημείο αυτό, να παρατηρήσετε την παρακάτω φωτογραφία, όπου ένα μηχάνημα – στη Σελήνη – ανοίγει ένα τούνελ προς το εσωτερικό της Σελήνης, μη δημιουργώντας, αυτό που λέμε μπάζα οικοδομής. Εν συνέχεια, αυτά τα τούνελ κλείνουν με μια καταπακτή  και οδηγούν στις βάσεις που υπάρχουν στο εσωτερικό της Σελήνης.  

Έρευνα και εικόνα Ε.Φ.
Στην επόμενη φωτογραφία θα μπορείτε να δείτε μια καταπακτή – όπως προανέφερα – καθώς και ένας τεράστιος τοίχος (κατά πάσα πιθανότητα ξεπερνάει τα 300 μέτρα ύψος).

Έρευνα και εικόνα Ε.Φ.
Η πεποίθηση ότι κάτω από το σεληνιακό έδαφος διαμένουν εξωγήινοι είναι μια δημοφιλής θεωρία την οποία υποστηρίζουν όλο και περισσότεροι επιστήμονες.
Προφανώς, αυτοί οι εξωγήινοι είναι επιζώντες που προέρχονται από ένα μακρινό γαλαξία και ήρθαν  στο ηλιακό μας σύστημα πριν από χρόνια. Ήρθαν στον πλανήτη Γη και σκέφτηκαν, ίσως, ότι είναι ένα καλό μέρος για να παρατηρήσουν μια πρωτόγονη μορφή ζωής καθώς μεγαλώνει και αναπτύσσεται. Είδαν τη Σελήνη ως το ιδανικό μέρος για να δημιουργήσουν μια αποικία (βάσεις) με σκοπό να παρακολουθήσουν την κάθε κίνησή μας προς όφελος της γνώσης και τη δημιουργία ενός άλλου είδους όντων, χρησιμοποιώντας το.DNA μας. Σε ένα επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε το φαινόμενο των BEK (Black Eyed Kids).
Μια άλλη θεωρία – Η θεωρία του σεληνιακού διαστημόπλοιου
Από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, ρώσοι επιστήμονες παρουσίασαν τη θεωρία του σεληνιακού διαστημόπλοιου, σύμφωνα με την οποία, οι ίδιοι οι εξωγήινοι δημιούργησαν το δορυφόρο της Γης. Αυτός ο ανεπτυγμένος πολιτισμός, έπειτα, πέταξε με αυτό το δορυφόρο – διαστημόπλοιο και, με ευκολία, το έθεσαν σε γήινη τροχιά (όπως παρκάρουμε εμείς ένα αμάξι). Μερικοί αναφέρουν ότι αυτή η θεωρία υποστηρίζεται από τους σεληνιακούς κρατήρες που είναι αρκετά ρηχοί, γεγονός που υποδηλώνει την ύπαρξη ενός σκληρού εσωτερικού κελύφους.
Το παρακάτω βίντεο παραθέτει κάποιες από τις ανωμαλίες που υπάρχουν στη Σελήνη οι οποίες μας δείχνουν ότι η λαμπερή σφαίρα που μας μαγεύει τις νύχτες, είναι ένα γιγάντιο διαστημόπλοιο. 
Έρευνα και εκπόνηση του άρθρου –   Ε.Φ.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: