Πλανήτης Ιάπετος και η σχέση του με την Αρχαία Ελλάδα…Μύθος ή πραγματικότητα; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Πλανήτης Ιάπετος και η σχέση του με την Αρχαία Ελλάδα…Μύθος ή πραγματικότητα;

13 Απριλίου 2015 08:15:00

Στον μύθο, ο Ιαπετός φιλονίκησε με τον Δία και στην συνέχεια του κήρυξε τον πόλεμο μαζί με ένα άλλο αδελφό Τιτάνα, τον Κρόνο. Τελικά ο Δίας επεκράτησε εκείνου του πολέμου και για να τιμωρήσει τους Τιτάνες αδελφούς του τους εκσφενδόνισε στα Τάρταρα.

Την εποχή εκείνη για το «εκσφενδονίζω» ή «πετάω βίαια» χρησιμοποιούσαν το ρήμα «ιάπτω» και έτσι ο εκσφενδονισμένος αδελφός θεός(ΙΑΟ) ονομάσθηκε «Ιαπετός». Τα απομεινάρια του τα βρίσκουμε σήμερα να πλανώνται σε τροχιά 666 εκατ. χιλιόμετρα απ’ τον Ήλιο.

Και ξέρετε πως τα ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες, Τρωικές Πέτρες!!!

Πως ήξεραν οι Έλληνες για τον Ιαπετό και τα απομεινάρια του τα ονόμαζαν Τρωικές Πέτρες;

Tυχαία είναι η απόσταση 666 εκατ. χιλιόμετρα απ’ τον Ήλιο;(Σημ. ΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΑ: Το όνομα Ιαπετός με αντιστοίχηση γραμμάτων-αριθμών, δίνει επίσης 666!)
Aπό τον Ιαπετό φέρανε την ζωή στην γη μετά τον κατακλυσμό;

Είχαν τον Ιαπετό αποθήκη των DNA όλων των οργανισμών πριν από τον κατακλυσμό;
Σήμερα κάποιοι επιστήμονες λένε ότι υπάρχει ζωή οργανική ζωή στον πλανήτη Ιαπετό.
Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Ο μισός Ιαπετός είναι μαύρος και ο άλλος μισός άσπρος. Υπάρχει δε μια γιγάντια κορυφογραμμή γύρω από αυτό, στο σχήμα της είναι γεωμετρική είναι εικοσάεδρο.!

Αυτό στη φύση είναι αδύνατον.
ΠΗΓΗ : MASTER-LISTA.GR


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: