ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ DailyMail: Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν – «Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»

ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ DailyMail: Χτυπήθηκε το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν – «Πιθανή απόπειρα δολοφονίας»  Το αυτοκίνητο του Βλαντιμίρ Πούτιν δέχθηκε «επίθεση» σε μια απόπειρα δολοφονίας εν μέσω του πολέμου στην Ουκρανία, σύμφωνα με τη DailyMail που επικαλείται «πληροφορίες εκ των έσω» από έναν ρωσικό λογαριασμό του Telegram.

Η λιμουζίνα του Βλαντιμίρ Πούτιν χτυπήθηκε από ένα «δυνατό κρότο» στον «αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός», αναφέρει η DailyMail για τη φερόμενη απόπειρα δολοφονίας κατά του προέδρου της Ρωσίας.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σώος καθώς το αυτοκίνητό του μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και έγιναν πολλές συλλήψεις από τους άνδρες της ασφάλειάς του. Παράλληλα, υπάρχουν ισχυρισμοί ότι διέρρευσαν πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή που θα ακολουθούσε, για αυτό και έχουν εξαφανιστεί μερικοί από τους σωματοφύλακές του.

Η DailyMail επικαλείται το κανάλι General SVR στο Telegram, το οποίο κάνει συχνά αναρτήσεις με «πληροφορίες εκ των έσω» για το Κρεμλίνο και τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ενώ ορισμένοι είναι δύσπιστοι για το κανάλι General SVR στο Telegram, άλλοι λένε ότι είναι ένα από τα λίγα εξέχοντα κανάλια κατά του Πούτιν στη Ρωσία που παρέχει μια εικόνα για τα αληθινά γεγονότα στο Κρεμλίνο.

«Επιτέθηκαν στην αυτοκινητοπομπή που τον συνόδευε σπίτι του»

Σύμφωνα, λοιπόν, με το κανάλι, ο Πούτιν βρισκόταν εν κινήσει και επέστρεφε στο σπίτι του, σε απροσδιόριστη ημερομηνία, ανάμεσα σε αυτοκινητοπομπή λόγω βαθιών φόβων για την ασφάλειά του. Πιο συγκεκριμένα, στην πομπή συμμετείχαν 5 αυτοκίνητα και ο Ρώσος πρόεδρος βρισκόταν στο τρίτο.

«Στο δρόμο προς την κατοικία, λίγα χιλιόμετρα μακριά, το πρώτο αυτοκίνητο της πομπής μπλοκαρίστηκε από ασθενοφόρο, [και] το δεύτερο αυτοκίνητο συνοδείας οδήγησε γύρω τους χωρίς να σταματήσει [λόγω του] ξαφνικού εμποδίου ώστε να το παρακάμψει.

Στο αυτοκίνητο του Πούτιν «ακούστηκε ένας δυνατός κρότος από τον αριστερό μπροστινό τροχό και σηκώθηκε πυκνός καπνός». Το αυτοκίνητο του Πούτιν «παρά τα προβλήματα στην οδήγησή του» βγήκε από το σημείο της επίθεσης για να φτάσει με ασφάλεια στην κατοικία του Ρώσου προέδρου.

«Στη συνέχεια, ανασύρθηκε το σώμα ενός άνδρα από τη θέση του οδηγού του ασθενοφόρου», αναφέρει το General SVR.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: