Το «μυστικό» του Elon Musk! Έρχονται οι πόλεις εργαζομένων

Το «μυστικό» του Elon Musk! Έρχονται οι πόλεις εργαζομένων Την Τρίτη 2 Μαρτίου ο δισεκατομμυριούχος της SpaceΧ, ο Εlon Μusk, αποκάλυψε, όπως θα είχατε διαβάσει, τις προθέσεις του να οικοδομήσει μια πόλη στο Τέξας, στην περιοχή που γίνονται οι εκτοξεύσεις πυραύλων της Space X.

Ο Elon Musk αναφέρει ότι η πόλη θα χτιστεί πάνω σε μια περιοχή πολύ μεγαλύτερη από την ήδη υπάρχουσα εγκατάσταση στην Boca Chica (= χώρος εκτόξευσης SpaceX South Texas, που μερικές φορές αναφέρεται από το SpaceX ως Starbase, επίσης γνωστός ως χώρος εκτόξευσης Boca Chica, είναι μια ιδιωτική εγκατάσταση παραγωγής πυραύλων, ένας χώρος δοκιμών και ένα διαστημικό αεροδρόμιο που κατασκευάστηκε από την SpaceX)

Άλλωστε η Boca Chica στερείται κάποιων βασικών υποδομών όπως το σύστημα πόσιμου νερού.

Το βίντεο εξετάζει τον επιδιωκόμενο σκοπό της πόλης Αστρική Βάση του Elon Musk:

«Αν και δεν έχουν ακουστεί πολλά από τον δισεκατομμυριούχο σχετικά με το πότε θα ξεκινήσει η ανάπτυξη και τι θα κάλυπτε η Αστρική Βάση, υπήρξαν εικασίες σχετικά με το ΤΟ έργο του Elon Musk.

Χτίζει μια αποικία; Θα ήταν μια φουτουριστική πόλη με υψηλή τεχνολογία όπως στο παιχνίδι cyberpunk 2077;

Η καλύτερη μαντεψιά μας είναι ότι η Αστρική Βάση του Elon Musk θα ήταν μια μεγαλούπολη για την επέκταση των δραστηριοτήτων της SpaceΧ.

Πιθανότατα θα είναι μια ιδιωτική έκταση για τους εργαζομένους της SpaceΧ ώστε να κάνουν ό,τι οι μηχανικοί του διαστήματος κάνουν. Ίσως επίσης να περιλαμβάνει κάποιο είδος πάρκου διασκέδασης που δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ με χαρακτηριστικό γνώρισμα την τρελή τεχνολογία που θα έκανε τη ζωή φοβερή για τους κατοίκους της περιοχής.

Φαίνεται ότι ο Έλον Μασκ θέλει να χτίσει μια πόλη που θα εκτοξεύει την ανθρωπότητα στον Άρη.

Για να δημιουργήσει μια νέα πόλη η SpaceX, θα πρέπει να πείσει τους ντόπιους κατοίκους να υπογράψουν μια αίτηση. Αυτή η αίτηση θα υποβληθεί στον δικαστή της κομητείας, ο οποίος κατόπιν θα διατάξει μια ψηφοφορία για το αν ο δήμος θα πρέπει να ενσωματωθεί.

Αν η ψηφοφορία πετύχει, η πόλη θα έχει την εξουσία να δημιουργήσει τους δικούς της νόμους και άλλες διατάξεις».

Άρα λοιπόν μπορεί κάποιος, ακολουθώντας διαδικασίες να δημιουργήσει πόλεις εργαζομένων:

«Από τον Ιούνιο του περασμένου χρόνου υπάρχουν 600 εργαζόμενοι της SpaceX εκεί, και απ’ τον Μάρτιο αυτού του χρόνου η SpaceX έχει περίπου 1800 εργαζόμενους κατοίκους στην περιοχή.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Το «μυστικό» του Elon Musk! Έρχονται οι πόλεις εργαζομένων

 1. Μυρμήγκια θέλει να τους κάνει Ακριβώς έτσι
  Και αυτός κα ο Μπιλ ειναι sociopaths Ο ένας νομίζει πως του ανήκει ο κόσμος όλος και δεν έχει ίχνος empathy ο άλλος ο γέρος νομίζει ότι έγινε θεός. Ψυχοπαθείς.
  Aφού θέλει πόλεις μυρμηγκοφωλιές τότε ηλικιωμένοι συνταξιούχοι δεν θα την βγάλουν καθαρή
  Κανει επιλογή Επιλέγει αυτό που χρειάζεται
  Πόσο ανόητοι αυτοί που συναινούν? Βέβαια αυτοί που συναινούν είναι τόσο ανόητοι που πραγματικά τους αξίζει το καλύτερο πόστο στη μυρμηγκοφωλιά
  Οι άλλοι τι θα κάνουν?

  ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ!
  ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑΤΙ!
  ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ an insider??? hmmm

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: