ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE ΣΤΙΣ 10.00 Μ.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΘΕΜΑ : ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE ΣΤΙΣ 10.00 Μ.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΘΕΜΑ : ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ  ΣΤΙΣ 22.00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ
(ΚΑΝΤΕ ΕΓΓΡΑΦΗ)
ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE
ΘΕΜΑ :
ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “ΕΚΤΑΚΤΟ LIVE ΣΤΙΣ 10.00 Μ.Μ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ FB ΘΕΜΑ : ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ

  1. Όλα αυτά είναι καλά σχεδιασμένα εδώ και πολύ καιρό και με το πνεύμα που μιλάτε είναι φυσιολογικότατα. Ο λαός είναι έτσι γιατι δεν έμαθε ποτέ να οργανώνεται, δεν έδωσε κανείς αξία στην αξιοκρατία, δεν έδωσε κανείς αξία σε ήθοι και έθιμα, είχε την ξενομανία με ένα χαρακτήρα κατωτερότητας βαθιά ριζομένο, που έφερε νεόπλουτος που δεν ήξεραν να “δημιουργούν” και να “παράγουν”.
    Η μεγάλη λέξη λέγεται οργάνωση ως “των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν” κάνει τον εγκέφαλο να λειτουργεί απο τα συστατικά που θα αγοράσεις μέχρι τη φωτιά που θα χρησιμοποιήσεις για να μαγειρέψεις. Ένα κράτος που λειτουργούσε πάντα ως ένα είδος “μαμάς” που λέει όχι, φωνάζει, γκρινιάζει αλλά δεν χαλάει χατήρι στο ‘γιόκα της” και το όχι γυρνάει σε ένα είδος ναι, ένα κράτος που δεν έμαθε στα παιδιά της ότι το όχι είναι όχι και το ναι ειναι ναι, για το αγαθό, άξιο και καλό συμφέροντης..
    Λυπάμαι αλλά αν και λεγεται ότι “η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει” μήπως πρέπει να “πεθάνει” για να αναστηθεί; Να χτυπήσει πραγματικά πάτο για να μην έχει άλλη επιλογή παρά μόνο προς τα πάνω; Να είστε καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: