Ανωμαλία στο υποθαλάσσιο ανάγλυφο της θάλασσας του Μαρμαρά. Γίνεται λόγος για ρήγμα και επικείμενο καταστροφικό σεισμό!

Ανωμαλία στο υποθαλάσσιο ανάγλυφο της θάλασσας του Μαρμαρά. Γίνεται λόγος για ρήγμα και επικείμενο καταστροφικό σεισμό!  Ανησυχία επικρατεί στην Τουρκία για επικείμενο μεγάλο καταστροφικό πολύνεκρο σεισμό. Μια ανωμαλία παρατηρήθηκε στo υποθαλάσσιο ανάγλυφο (ρήγμα στο φλοιό της γης, συνοδευόμενο από κατολίσθηση διαχωρισμένων τμημάτων) στη Θάλασσα του Μαρμαρά στα ΝΔ της Κωνσταντινούπολης. Μπορεί να προέρχεται από μια προβλεπόμενη περιοχή ενός πιθανού ρήγματος.

Η Κωνσταντινούπολη περιμένει έναν μεγάλο σεισμό. Οι αρχές περιμένουν απώλειες σε ανθρώπινες ζωές κατ’ εκτίμηση που θα κυμαίνονται μεταξύ 150.000 και 500.000 νεκρών. H ώρα των μεγάλων σημείων και των μεγάλων εξελίξεων φθάνει….

Kαμιά εκκένωση δεν προβλέπεται για την ώρα αφού κανείς δεν ξέρει πότε ακριβώς θα χτυπήσει ο εγκέλαδος. Αυτή είναι μια μορφολογική ανωμαλία πρόσφατη που οι Τούρκοι ερευνητές ανακάλυψαν.

Η Κωνσταντινούπολη έχει 16.000.000 κατοίκους, με την περιοχή του Μαρμαρά φθάνει τα 20 καθώς ένα μεγάλο μέρος της βιομηχανικής ζώνης είνει εκεί, οπότε ο σεισμός θα είναι πολύ καταστροφικός.

Η τουρκική κυβέρνηση εξαπέλυσε το σχέδιο “αστικής ανακαίνισης” που προβλέπει την κατεδάφιση και εκ νέου δόμηση περίπου 6-10.000.000 κατοικιών αντί 110-120 δις $. Αλλά είναι μια χρονοβόρα διαδικασία και το λογικότερο είναι ότι δεν θα προλάβουν..

Γίνεται λόγος για συντελειακές στιγμές ανησυχούν για γέφυρες για σχολεία κυβερνητικά κτίρια ως κι αεροδρόμιο….Θα επαληθευθούν οι προφητείες για το Μεγάλο Σεισμό;;;;

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

2 thoughts on “Ανωμαλία στο υποθαλάσσιο ανάγλυφο της θάλασσας του Μαρμαρά. Γίνεται λόγος για ρήγμα και επικείμενο καταστροφικό σεισμό!

  1. Για την Τουρκία δεν με ενδιαφέρει αλλά θυμήθηκα τον προηγούμενο μεγάλο σεισμό και τον σεισμό στην Αθήνα νομίζω το 1999 που ακολούθησε και έδωσε την ευκαιρία να έρθουν ποιο κοντά οι 2 χώρες με αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας κλπ. Διπλωματία των σεισμών νομίζω το ονόμασαν. Έγιναν μάλιστα σε περίοδο όπως τώρα που ήταν κοντά ένας Ελληνοτουρκικός πόλεμος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: