Απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορονοϊό η διοίκηση του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο

Απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορονοϊό η διοίκηση του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο  Σε έγγραφη ενημέρωση, με ημερομηνία 19 Οκτώβρη  από την διοίκηση του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο» προς τους εργαζομένους, αναφέρεται πως: «Εάν κατά την ιχνηλάτηση μετά από εμφάνιση θετικού κρούσματος σε άτομο του προσωπικού, βρεθεί κάποιος από το προσωπικό που είχε επαφή υψηλού κινδύνου εντός του Νοσοκομείου, που σημαίνει δεν πήρε μέτρα προστασίας, απομακρύνεται από την εργασία για 7 ημέρες, και θα του επιβληθούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις».

Το έγγραφο με το οποίο η διοίκηση απειλεί τους υγειονομικούς, για τους οποίους θεωρεί πως εάν μολυνθούν από τον ιό φταίνε αποκλειστικά οι ίδιοι γατί δεν τήρησαν τα μέτρα προστασίας, διακινήθηκε στο προσωπικό μετά από εισήγηση της προέδρου Επιτροπής Λοιμώξεων και την σύμφωνη γνώμη του διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας, της διευθύντριας Νοσηλευτικής Υπηρεσίας και του διευθυντή Διοικητικής Υπηρεσίας, με αφορμή την εμφάνιση περιστατικών κορονοϊού στο προσωπικό του Νοσοκομείου και την αυξητική πορεία των θετικών κρουσμάτων.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Απειλεί με κυρώσεις όσους υγειονομικούς μολυνθούν από κορονοϊό η διοίκηση του ΓΝ Πτολεμαΐδας «Μποδοσάκειο

  1. Καλά κάθεται η διοίκηση, αποστειρωμένη, στα γραφεία της. Εκείνοι που θα την πληρώσουν θα είναι οι εργαζόμενοι, αυτοί που έρχονται σε άμεση επαφή με τον ιό, και οι οποίοι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να κολλήσουν.Γενικά έχουμε χάσει την λογική σε αυτόν τον τόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: