Δημοσκόπηση: 5 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Δημοσκόπηση: 5 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο κορονοϊός κατασκευάστηκε!

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΕΛΛΑΔΑ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ
14 Ιουνίου 2020 15:30:05

Τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν σχετικά με τον κορονοϊό φαίνεται πως ασπάζονται οι Έλληνες και 5 στους 10 πιστεύουν ότι κατασκευάστηκε σε εργαστήριο.Το συμπέρασμα αυτό προκύπτει από μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση της Pulse που δημοσιεύει η εφημερίδα Καθημερινή σχετικά με τον κορονοϊό.

Στην ερώτηση αν ο κορονοϊός δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση ή είναι ανθρώπινο δημιούργημα, το 30% απαντά ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα με κάποιο σκοπό (πχ πείραμα). Εξάλλου το 37% ότι υποστηρίζει ότι δημιουργήθηκε τυχαία στη φύση, το 23% ότι είναι ανθρώπινο δημιούργημα κατά λάθος (πχ ατύχημα σε εργαστήριο), ενώ δεν ξέρω/δεν απαντώ απάντησε το 11% των ερωτηθέντων.

Το 33% εκτιμά ότι ο κορονοϊός εξυπηρετεί την επιβολή μαζικού αναγκαστικού εμβολιασμού.Οπως προκύπτει από την έρευνα υπάρχει μεγάλη ανησυχία για τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας. Το 32% των πολιτών δηλώνει ότι ανησυχεί για την οικονομική του κατάσταση, το 23% για τον νέο κορονοϊό και την υγεία του, αλλά οι περισσότεροι, το 42% δήλωσαν ότι ανησυχούν και για τα δυο παραπάνω.

Οι πολίτες δεν κρύβουν την αντίθεσή τους ακραία μέτρα για τον κορονοϊό και μόνο το 21% είναι θετικό σε lockdown σε περίπτωση δεύτερου κύματος στο φθινόπωρο.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" ,"ΣΚ ΣΤΟ HIGHTV" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: