ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ -ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ- ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ – ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ -ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ- ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ – ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!  Η σοβαρότατη υπόθεση απασχολεί τόσο τους αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού, όσο και τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής που σπεύδουν στη Λέρο.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται χθες το απόγευμα όταν το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοίνωσε την απώλεια στρατιωτικού υλικού από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

Συγκεκριμένα μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στην μονάδα την Δευτέρα το απόγευμα (09-09-2019) διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού. Πιο συγκεκριμένα έλειπαν αντιαρματικά και εκρηκτικά, που κανονικά θα έπρεπε να βρίσκονταν στη Μονάδα.

Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει πως αυτό το στρατιωτικό υλικό έκανε φτερά από την Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου.

Του περιστατικού έχουν επιληφθεί οι αρμόδιες Στρατιωτικές και Αστυνομικές Αρχές, ενώ έχει διαταχθεί προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών και αιτιών της απώλειας του στρατιωτικού υλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λέρο σπεύδουν κλιμάκια της Αντιτρομοκρατικής και των εγκληματολογικών ερευνών της Αστυνομίας.

Ο Πλοίαρχος Μιχαήλ Λαμπίρης ΠΝ, εκπρόσωπος Τύπου του ΓΕΝΟ, έκανε την εξής δήλωση:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι απογευματινές ώρες της Δευτέρας 09 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τη διάρκεια γενόμενων ελέγχων, διαπιστώθηκε ασυμφωνία προβλεπόμενου και κατεχόμενου στρατιωτικού υλικού στην Υπηρεσία Ναυτικών Τεχνικών Εγκαταστάσεων Λέρου (ΥΝΤΕΛ).

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ -ΧΑΘΗΚΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΣΤΗ ΛΕΡΟ- ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ – ΣΠΕΥΔΕΙ ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ!

  1. Μερικές φορές αυτές οι επίσημες ανακοινώσεις είναι όλα τα λεφτά..”διαπιστώθηκε ασυμφωνία μεταξύ προβλεπομένου και κατεχομένου στρατιωτικού υλικού”
    δηλ υπήρχε και η περίπτωση βάση της ανακοίνωσης να έβρισκαν παραπάνω από αυτά που είχαν..
    Αντιαρματικά, χμ, ότι πρέπει για θωρακισμένα αυτοκίνητα..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: