ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές. ( ΑΡΘΡΟ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ) | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΔΙΕΒΑΛΑΝ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ : Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές. ( ΑΡΘΡΟ ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ)

8 Μαρτίου 2019 20:15:53

ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΟΥ ? ΒΡΗΚΑΤΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΒΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΣΤΟΧΑΣΤΕΣ ΕΓΩ Ο ΒΛΑΚΑΣ ? ΓΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΜΑΣΩΝΙΑΣ.  ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΖΟΥΡΩΜΕΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Ο Κ.ΔΑΝΕΖΗΣ Ο <<ΜΕΓΑΛΟΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΝΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ>> ΜΙΛΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΤΟΑ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ . 

ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ

ΧΡ. ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

Δελτίο Τύπου: Διάλεξη καθηγητή κ. Μάνου Δανέζη

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπάτου Συμβουλίου της Ελλάδος η δεύτερη ανοιχτή διάλεξη του κύκλου Ο Φιλοσοφικός Τεκτονισμός Συνομιλεί με Σύγχρονους Στοχαστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συζητήσεις πραγματοποιούνται με Πανεπιστημιακούς μη τέκτονες, από τους οποίους και μέσω του διαλόγου επιθυμούμε να έχουμε τη σημερινή επιστημονική τους θέση και συμβολή σε θεμελιώδη και πανανθρώπινα ερωτήματα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο Υ.Μ.Τ. Κραταιότ.: αδελφός Ι. Πουλκούρας εξηγώντας περί των συγκεκριμένων βασικών εννοιών του Φιλοσοφικού Τεκτονισμού, τον Απωλεσθέντα Λόγο και το Άρρητο.

Στην πρώτη μας συνάντηση συζητήσαμε με τον φιλόσοφο κ. Στέφανο Ροζάνη και στη δεύτερη με τον καθηγητή αστροφυσικής κ. Μάνο Δανέζη ο οποίος προσέγγισε το θέμα σε μια διάλεξη με τίτλο ο Κενός Χώρος ως Δημιουργός της Υλικής Πραγματικότητας.

Εκ της Μεγάλης Γραμματείας.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: