Άνοιξε κατάστημα της Σαηεντολογίας στην Αθήνα

Άνοιξε κατάστημα της Σαηεντολογίας στην Αθήνα  Η «Εκκλησία» της Σαηεντολογίας άνοιξε κατάστημα στην Αθήνα επί της οδού Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας.

Όπως αναφέρει ο ιστότοπος greekcitytimes.com θα βρεθείτε σε ένα καλά φωτισμένο χώρο που με την πρώτη ματιά φαίνεται σαν ένα κατάστημα κάποιου είδους. Ρίχνοντας μια πιο προσεκτική ματιά θα δείτε την ταμπέλα της «Σαηεντολογίας» . Δύο εκπρόσωποι στέκονται έξω και ρωτούν τους περαστικούς εάν θα ήθελαν να «δοκιμάσουν ένα τεστ άγχους».

Η τοποθεσία βρίσκεται κοντά στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, ένα ιδανικό σημείο για την προσέλκυση χιλιάδων ανθρώπων που αναζητούν απαντήσεις για τη ζωή τους.

Με τον όρο Εκκλησία της Σαηεντολογίας αναφερόμαστε σε κάθε θρησκευτική οργάνωση που είναι αφιερωμένη στην εφαρμογή και προώθηση των πρακτικών της Σαηεντολογίας. Η πρώτη εκκλησία ιδρύθηκε το Δεκέμβριο του 1953 από τον ιδρυτή της Σαηεντολογίας Λ. Ρον Χάμπαρντ και συνεργάτες του.

Μετά από δεκαετίες προσπαθειών και ερευνών της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και του κράτους, το καθεστώς της Σαηεντολογίας ως θρησκείας απορρίφθηκε επισήμως και νομίμως τον Δεκέμβριο του 1995.

Η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία δηλώνει τα εξής: «Σύμφωνα με τις αποφάσεις των ελληνικών δικαστηρίων, η Σαηεντολογία είναι« ένας οργανισμός με ολοκληρωτικές δομές και τάσεις, που ουσιαστικά περιφρονεί το πρόσωπο ».

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: