Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Από το πρωί μύριζε έντονα θειάφι . Αργότερα που απομακρύνθηκα από τo σπίτι  μου κατάλαβα ότι, όπου πήγαινα, η οσμή από το θειάφι δεν χανόταν. Ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας που πήγα μύριζε έντονα θειάφι, παρόλο το καυσαέριο που έχει το κέντρο και τις οσμές από τα καταστήματα. Κατά τη 13:30 με 14:30 η οσμή από θειάφι ήταν ακόμη πιο έντονη. Η απόχρωση της ατμόσφαιρας καθώς και η οσμή του θειαφιού συνεχίστηκε όλη την ημέρα μέχρι τώρα πάρα την βροχή.

Είναι γεγονός ότι η οσμή από θειάφι έχει παρατηρηθεί και από άλλους , καθώς και η ανησυχία των σκυλιών  λίγες ώρες πριν από σεισμό.

Εσείς τι λέτε για αυτό ;

Το θειάφι στην Παράδοση

Το θείο έχει χρησιμοποιηθεί στην αντιμετώπιση ασθενειών, όπως για παράδειγμα εκζεμάτων, και στη θεραπεία μυκήτων. Είναι επίσης ένα από τα παραδοσιακά συστατικά του μπαρουτιού.

Στους μύθους ήταν πάντα συνυφασμένο με την Κόλαση. Υπάρχουν ιστορίες για δαίμονες που ξερνούσαν θειάφι, και για άλλους δαίμονες που ζούσαν στην Κόλαση μέσα σε λάκκους από θειάφι και φωτιά.

Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ  Το Σύμβολο του Θειαφιού

Είναι ένα λιγότερο γνωστό σύμβολο του Σατανισμού. Δεν εμφανίστηκε στις ΗΠΑ παρά μόνο μετά τη δεκαετία του ′60, αλλά εικάζεται ότι είναι ακόμα πιο παλιό. Η Εκκλησία του Σατανά την οποία ίδρυσε ο Anton Lavey στα τέλη των ′60s κατέστησε αυτό το αποκρυφιστικό σύμβολο πιο ευρέως γνωστό.

 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ

 

 

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

1 thought on “Σας μυριζει Θειάφι ; Έρχεται κάτι ; Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: