Δήλωση Ρώσου Στρατηγού για τους εξωγήινους – Τι αποκαλύπτει (βίντεο) | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Δήλωση Ρώσου Στρατηγού για τους εξωγήινους – Τι αποκαλύπτει (βίντεο)

23 Ιανουαρίου 2019 19:55:26

Μία περίεργη δήλωση φαίνεται πως βγήκε από τα χείλη ενός σημαίνοντα στρατηγού των ρωσικών δυνάμεων, κατά την οποία συμπεραίνεται ότι μπορούν να προβλέψουν πότε θα εμφανιστούν τα UFOs και ότι μπορούν ακόμη πρόθυμα να τα καλέσουν

Οι Ρώσοι, γενικότερα, έχουν διαπιστώσει ότι η δραστηριότητα των UFO αυξάνεται όταν γίνονται δοκιμές μεγάλης κλίμακας όπλων. Σύμφωνα με τον Sparkster Hubs, ο Vasily Yeremenko, στρατηγός της FIB, της Ακαδημίας Ασφάλειας, Άμυνας και Επιβολής του Νόμου, δήλωσε:

«Μπορούμε να πούμε ότι μάθαμε να καλούμε (summon) τα UFO στην Vladimirovka. Για να γίνει αυτό, αυξήθηκε δραματικά ο αριθμός των στρατιωτικών πτήσεων και του εξοπλισμού. Όταν η ένταση από την πλευρά μας αυξάνεται, τότε τα UFOs εμφανίζονται με πιθανότητα 100%».

Εκείνο που δεν μας κάνει ξεκάθαρο όταν λέει ότι «επικοινωνούν» είναι αν αυτή η επικοινωνία γίνεται λόγω της πρόκλησης μέσω των στρατιωτικών δραστηριοτήτων και των δοκιμών όπλων μεγάλης κλίμακας (οπότε είναι σαν να τα καλούν-προκαλούν οπότε αυτά έρχονται και εμφανίζονται), είτε αν εξαιτίας ή ανεξαρτήτως αυτών, έχουν καταφέρει να «συνομιλούν» με κάποιον τρόπο πχ μέσω κωδικών, μαθηματικών, ή ακόμα και στα ρώσικα.

Σε γενικές γραμμές, οι Ρώσοι ειδικοί έχουν καταλήξει σε τρία βασικά συμπεράσματα, σχετικά με τις εμφανίσεις των ΑΤΙΑ ανά τον κόσμο:

  • Η σύγχρονη επιστήμη δεν είναι ακόμη σε θέση να προσδιορίσει τέτοια φαινόμενα.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι μη επανδρωμένα αεροσκάφη επιτήρησης των ΗΠΑ ή της Ιαπωνίας.
  • Τα ΑΤΙΑ θα μπορούσαν να είναι εξωγήινη δραστηριότητα.

Σύμφωνα με την Svobodnaya Pressa, μια ιστοσελίδα ειδήσεων, το Ρωσικό Ναυτικό έχει αποχαρακτηρίσει αρχεία των συναντήσεων με άγνωστα αντικείμενα που ξεπερνούν τεχνολογικά οτιδήποτε κατασκευασμένο από την ανθρωπότητα.

Μια ειδική ομάδα του Ναυτικού με επικεφαλής τον αναπληρωτή του Ναυτικού Ναύαρχο Nikolay Smirnov, έχει συλλέξει πληροφορίες που στηρίζονται στις εκθέσεις των αγνώστων αντικειμένων, οι οποίες παραδίδονται από υποβρύχια και πολεμικά πλοία.

Σύμφωνα με τον Vladimir Azhazha, ερευνητή UFO και πρώην αξιωματικό του Ναυτικού:

«Πενήντα τοις εκατό των «επαφών» με UFO γίνονται και σχετίζονται με τους ωκεανούς. 15% περισσότερο, έχει να κάνει με λίμνες. Με δυο λόγια, τα UFO προσελκύονται από το υδάτινο στοιχείο».

Επιπλέον και ανάμεσα σε άλλες σχετικές πληροφορίες, σύμφωνα με τον Igor Barklayof του Navy Intelligence:

«Τα ωκεάνια UFO συχνά εμφανίζονται οπουδήποτε οι δικοί μας στόλοι ή του ΝΑΤΟ επικεντρώνονται. Κοντά στις Μπαχάμες, τις Βερμούδες, το Πουέρτο Ρίκο. Συναντώνται δε, πολύ πιο συχνά στα βαθύτερα σημεία του Ατλαντικού Ωκεανού, ιδιαίτερα στο νότιο τμήμα του Τριγώνου των Βερμούδων, αλλά και επίσης στην Καραϊβική Θάλασσα», όπως αναφέρει το diadrastika.

Στα video που ακολουθούν μπορείτε να δείτε παλαιότερες «επαφές» Ρώσων με ΑΤΙΑ, καθώς και μυστικές αποστολές:

 


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: