ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΑΣ (2 ΒΙΝΤΕΟ) | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΑΣ (2 ΒΙΝΤΕΟ)

Ήχησαν οι σάλπιγγες της Αποκάλυψης;

ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΑΣ ΣΕ  ΔΥΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ OELDE ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΣΤΙΣ 12:32 Π.Μ 05/01/2019

Η Αποκάλυψη στο κεφάλαιο 8, στους στίχους 10-11 λέει: «Καὶ ὁ τρίτος ἄγγελος ἐσάλπισε, καὶ ἔπεσεν ἐκ τοῦ οὐρανοῦ ἀστὴρ μέγας καιόμενος ὡς λαμπάς, καὶ ἔπεσεν ἐπὶ τὸ τρίτον τῶν ποταμῶν καὶ ἐπὶ τὰς πηγὰς τῶν ὑδάτων. (11) καὶ τὸ ὄνομα τοῦ ἀστέρος λέγεται ὁ Ἄψινθος. καὶ ἐγένετο τὸ τρίτον τῶν ὑδάτων εἰς ἄψινθον, καὶ πολλοὶ τῶν ἀνθρώπων ἀπέθανον ἐκ τῶν ὑδάτων, ὅτι ἐπικράνθησαν».


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


One thought on “ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ : ΟΙ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΡΑ ΖΩΝΤΑΝΑ ΜΕΤΑΞΥ ΑΝΟΒΕΡΟΥ ΚΑΙ ΚΟΛΩΝΙΑΣ (2 ΒΙΝΤΕΟ)”

  1. Ο/Η Χρηστος λέει:

    Οι ηχοι που ακούμε ειναι πιθανόν δοκιμές της παγκοσμιας ελιτ που κατέχει την τεχνολογία Β.Β.Ετσι οταν ξεκινήσει η τεχνολογικά “εξελιγμένη προπαγάνδα” με ηχο και εικονα,ολα να γινουν όπως πρέπει,χωρις λάθη και ατέλειες.Μια πρωτη γεύση για του τι θα επακολουθήσει.Συγχαρητήρια για την προσφορά και την δουλειά σας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: