ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ  Σύμφωνα με πληροφορία της τελευταίας στιγμής από υψηλοτάτη πηγή μας του εξωτερικού – της ίδιας πηγής μας, που μια εβδομάδα πριν από τις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ μας είχε προαναγγείλλει την επικράτηση του Ντόναλντ Τραμπ, αντίθετα με όλα τα άλλα ΜΜΕ, που προέβλεπαν σαρωτική νίκη της Χίλαρι Κλίντον – κατά το τρέχον δεκαήμερο του Δεκεμβρίου συνήφθη μυστική συμφωνία στην Αθήνα μεταξύ τριών κυβερνητικών παραγόντων της Τουρκίας και ενός Έλληνα εφοπλιστή για την μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων καυσίμων:

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Από τη Λιβύη στα κατεχόμενα της Κύπρου και στα αλβανικά λιμάνια της Αυλώνας και του Δυρραχίου, καθώς και μεταφορά στρατιωτικού υλικού από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ), επίσης στην Αυλώνα και το Δυρράχιο, για λογαριασμό της Τουρκίας αλλά και της Αλβανίας (σ.σ. Τουρκία και Αλβανία είναι αδέλφια εξ αίματος)!

Στον εν λόγω εφοπλιστή – φέρεται να δόθηκαν εγγυήσεις – μέσω χορηγήσεως δανείου από το κεντρικό κατάστημα της Ziraat Bank στην Αθήνα, ύψους 12 εκ. ευρώ!

Η πηγή μου εκτιμά ότι τα παραπάνω υποδηλώνουν, πως είναι σε εξέλιξη θερμό επεισόδιο σε βραχονησίδα στο Αιγαίο Πέλαγος! Εξ ου και οι πρόσφατες δηλώσεις του ΥΠΕΘΑ Πάνου Καμμένου και του ΑΓΕΕΘΑ Ευάγγελου Αποστολάκη, που ενδεχομένως έχουν τις κατάλληλες πληροφορίες!

Ωστόσο, ο προβληματισμός είναι μεγάλος, αφού αυτών των δηλώσεων, ακολούθησε η πληροφορία που μας έδωσε η υψηλοτάτη πηγή μας:

Επί τριμήνου, επιτροπές των ΥΠΕΞ Ελλάδος και Τουρκίας βρίσκονται σε μυστικές διαπραγματεύσεις (σ.σ. γι΄ αυτό ο Πρωθυπουργός ανέλαβε και το ΥΠΕΞ μετά την “διακριτική” απομάκρυνση του Νίκου Κοτζιά;) για την επίλυση της συγκυριαρχίας και της συνεκμετάλλευσης του ορυκτού πλούτου του Αιγαίου μας. Οι συζητήσεις αυτές έχουν φτάσει σε τελικό στάδιο και απομένουν λεπτομέρειες πριν από τις υπογραφές των Τσίπρα και Ερντογάν. Τούτο θα γίνει όταν ο Αλέξης Τσίπρας επισκεφτεί την Τουρκία, όπως άλλωστε έχει δρομολογηθεί (;;;)!

Όλες οι παραπάνω γρήγορες εξελίξεις θα ολοκληρωθούν με την παρούσα κυβέρνηση – όπως ισχυρίζεται η πηγή μου – και έχουν απόλυτη σχέση με την ύποπτη αποχώρηση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη Συρία!

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ : ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Μια απόφαση που δημιουργεί προβληματισμό και αντιδράσεις στο Πεντάγωνο και στους συμμάχους των ΗΠΑ, και κυρίως του Ισραήλ, που βλέπουν να δυναμώνει στην περιοχή το Ισλαμικό Κράτος! Με τη δημιουργία ισχυρών Ιρανικών θυλάκων!

Αυτή η αποχώρηση – σύμφωνα πάντα με την πηγή μας – είναι αρνητική για τα ελληνικά συμφέροντα, γιατί ενδεχομένως να είναι μια κοινή απόφαση των ΗΠΑ και της Ρωσίας! Δηλαδή, οι ΗΠΑ “παραχωρούν” τη Συρία στη Ρωσία και αξιώνουν την “αποχώρηση” της Ρωσίας από τα Βαλκάνια! Όπερ σημαίνει, σε αυτήν την εξέλιξη, ότι οι Ρώσοι δεν θα θέσουν βέτο στον ΟΗΕ (σ.σ. η Ρωσία είναι ένα από τα πέντε μόνιμα μέλη των Ηνωμένων Εθνών) για τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Εάν οι παραπάνω πληροφορίες επαληθευτούν, πιστεύω ότι ο ελληνισμός θα υποστεί μεγάλα δεινά και το μέλλον της Πατρίδος μας θα είναι δυσοίωνο!

Εύχομαι και παρακαλώ το Θεό, να μην επαληθευτεί απολύτως τίποτε από τα παραπάνω! Οψόμεθα…
ΠΗΓΗ greek-dutch-truth

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: