Ελληνικές διόπτρες επέλεξε ο Γερμανικός Στρατός | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ελληνικές διόπτρες επέλεξε ο Γερμανικός Στρατός

6 Δεκεμβρίου 2018 19:19:00

Η εταιρεία ΤΗΕΟΝ SENSORS ανακοινώσε την υπογραφή συμφωνίας με τον γερμανικό στρατό για το σχεδιασμό και παραγωγή 1.700 δίκυαλων νυχτερινής όρασης. Πρόκειται για διόπτρες νυχτερινής παρατήρησης,οι οποίες ενισχύουν το αστρικό φως επιτρέποντας στο χειριστή τους να βλέπει ακόμα και σε συνθήκες απόλυτου σκότους.
Προορίζονται να τοποθετηθούν στα οχήματα του στρατού που έχουν ως βασική αποστολή τις νυχτερινές επιχειρήσεις.Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν την άνοιξη του επόμενου έτους και θα ολοκληρωθούν το φθινόπωρο του 2019.  Ο όμιλος της Θέων έχει παράξει χιλιάδες διόπτρες σκόπευσης και για τον Ελληνικό Στρατό.
Οι ιδιωτικές αμυντικές εταιρείες αποδεικνύουν καθημερινά τη δυνατότητα τους να παράξουν προϊόντα υψηλής τεχνολογίας. Σε πολλούς διεθνείς διαγωνισμούς αντιμετωπίζονται ως ίσης επιχειρησιακής αξίας με αμερικανικά,γαλλικά και γερμανικά συστήματα. Όλα αυτά έρχονται σε άμεση αντίθεση με την κρατική αμυντική βιομηχανία,η οποία καρκινοβατεί υπό το βάρος της διαθφοράς, της ιδεοληψίας και της έλλειψης οράματος.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: