Αλβανός δημοσιογράφος: «Στην Ελλάδα ψάχνουν τα ονόματα αυτών που σκότωσαν τον Κατσίφα»
Αλβανός δημοσιογράφος: «Στην Ελλάδα ψάχνουν τα ονόματα αυτών που σκότωσαν τον Κατσίφα»

Ο γνωστός για τις ανθελληνικές απόψεις του, Αλβανός δημοσιογράφος Αρτάν Χότζα μετά τις προσβλητικές δηλώσεις του για τον Κ.΄Κατσίφα ότι «εάν θέλουν οι Έλληνες ας ξαναδοκιμάσουν», «ξανακτύπησε» σε τηλεοπτική εκπομπή αναφέροντας  ότι ελληνικές μυστικές υπηρεσίες  ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων- RENEA,  που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες.

Ο Χότζα είπε ότι αν αυτά τα ονόματα γίνουν γνωστά, τότε κινδυνεύει η ζωή τους.
«Ελληνικοί κύκλοι ψάχνουν για τα ονόματα της ομάδας των ειδικών δυνάμεων Renea,  που συμμετείχαν στη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.
Εάν αυτά παραχωρηθούν από την εισαγγελία, γιατί από εκεί μπορούν να τα ζητήσουν τα ονόματα αυτών που συμμετείχαν στην επιχείρηση, θα ήταν ένα ασυγχώρητο λάθος. Θα εκτεθεί σε μεγάλο κίνδυνο η ζωή τους.
Το είπα στην αστυνομία, έλαβα πληροφορίες από ασφαλείς πηγές», είπε ο Χότζα.
Η δήλωση του Αλβανού δημοσιογράφου έγινε μετά την ανακοίνωση του υπουργείο Εξωτερικών της Αλβανίας, για  ‘ανεπιθύμητους στην  Αλβανίας’, 52 Ελλήνων που ακολούθησαν την τελετή ταφής του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.
Το αλβανικό ΥΠΕΞ δεν έδωσε στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που έχουν χαρακτηρισθεί ‘persona non grata’.
Είχε προηγηθεί η απελευθέρωση των 14  Ελλήνων από τις αλβανικές αρχές,  που συνελήφθησαν στους Βουλιαράτες με τη δικαιολογία ότι  δήθεν εισήλθαν παράνομα στην Αλβανία και προέβησαν σε δραστηριότητες μίσους.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: