ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ τότε ο Τρόπος που οι Ρώσοι Σκότωσαν Εξωγήινο με Υπερφυσικές Δυνάμεις, Είναι Τρομακτικός
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ τότε ο Τρόπος που οι Ρώσοι Σκότωσαν Εξωγήινο με Υπερφυσικές Δυνάμεις, Είναι Τρομακτικός

Όταν ήμασταν μικρά παιδιά μας λέγαν παραμύθια για να κοιμηθούμε. Τώρα ακούμε ιστορίες που κάνουν τις τρίχες μας να σηκώνονται, αν βέβαια ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα..
ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΡΙΞΑΝ ΑΤΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ 50 ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΕ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!
– Μπορούσε να πιάσει στα χέρια του ένα άρμα μάχης και σε δευτερόλεπτα να το ξεσχίσει και να το κάνει κομματάκια!
Η ιστορία που μοιάζει με μυθιστόρημα του Stephen King, αναφέρεται σε ένα απόρρητο έγγραφο για έναν μικρό εξωγήινο που έπιασαν οι Ρώσοι, τον οποίον κρατούσαν στις υπόγειες εγκαταστάσεις μιας στρατιωτικής βάσης.

Οι Ρώσοι παρακολουθούσαν τον εξωγήινο να μεγαλώνει πολύ γρήγορα και να αναπτύσσει υπερφυσικές δυνάμεις, τόσο ισχυρές, που φοβήθηκαν πως αν συνεχίσει έτσι, θα γίνει ικανός να καταστρέψει την ανθρώπινη φυλή. Υπολόγιζαν πως αν έπιανε στα χέρια του ένα άρμα μάχης, μπορούσε σε δευτερόλεπτα να το ξεσκίσει και να το κάνει κομματάκια!
Μια μέρα ο εξωγήινος το έσκασε από τις εγκαταστάσεις που τον κρατούσαν, σκοτώνοντας πολλούς επιστήμονες και στρατιωτικούς που τον παρακολουθούσαν. Όσοι γλύτωσαν από την μανία του, διέφυγαν με οχήματα και αεροσκάφη. Τότε, στις 29 Οκτωβρίου 1961, ενημερώθηκε για την δράση του, ο σοβιετικός πρωθυπουργός Νικήτα Χρουστσόφ.
Ο εξωγήινος που έφτασε σε ύψος 18 ποδών (6 μέτρα περίπου) και θεωρήθηκε υπεύθυνος για τον θάνατο 47 επιστημόνων και στρατιωτικών, εξακολουθούσε να κυνηγά ανθρώπους που ξέφυγαν και κρυβόντουσαν σε μυστικές σήραγγες και εγκαταστάσεις στην Αρκτική.
Οι Ρώσοι αποφάσισαν να ρίξουν εναντίον του μια ατομική βόμβα 50 μεγατόνων, την ισχυρότερη που είχαν στο οπλοστάσιο τους. Για τον σκοπό αυτό, κορυφαίοι επιστήμονες σχεδίασαν ώστε η βόμβα να εκραγεί σε ύψος 13.000 ποδών στην περιοχή δράσης του εξωγήινου, ελπίζοντας ότι παρά το ότι είχε την ικανότητα να αντανακλά την ενέργεια που στρεφόταν εναντίον του, δεν θα άντεχε τη δύναμη τέτοιας έκρηξης.
Η βόμβα τελικά πυροδοτήθηκε στις 11:32 πμ στις 30 Οκτωβρίου 1961, ακριβώς πάνω από τον εξωγήινο. Η έκρηξη σάρωσε την περιοχή και όλα όσα βρήκαν οι Ρώσοι λίγες μέρες αργότερα, ήταν ένα μαύρο και ματωμένο πτώμα με λειωμένα τα εσωτερικά του όργανα.
Λέγεται ότι ο Nikita Khrushchev κατά την διάρκεια μιας συνέντευξης σχετικής με τον εξωγήινο και εξετάζοντας μια φωτογραφική μηχανή, είπε «μήπως άκουσε κάποιος για μας πως βρήκαμε ένα πτώμα;»
ΠΗΓΗ https://www.diadrastika.com/2018/08/an-einai-alitheia-tote-o-tropos-poy-oi-rosoi-skotosan-exogiino-me-yperfysikes-dynameis-einai-tromaktikos.html#

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: