Η Περιοχή 51 Συνεχώς Μεγαλώνει. Ποιά Νέα Μυστικά Κρύβονται; | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Η Περιοχή 51 Συνεχώς Μεγαλώνει. Ποιά Νέα Μυστικά Κρύβονται;

29 Σεπτεμβρίου 2018 10:08:00

Η πιο μυστηριώδης κυβερνητική βάση της Αμερικής είναι η Περιοχή 51 στη Νεβάδα. Ένα μυστικό αεροδρόμιο και μία στρατιωτική πειραματική μονάδα έχουν βρει στέγη ανάμεσα σε μία στεγνή λίμνη και ένα βουνό.
Εκεί λέγεται ότι κατασκευάζονται τα κατασκοπευτικά αεροσκάφη U-2 SR-71 Blackbird και το stealth F-117A Nighthawk . Σύμφωνα με συνωμοσιογράφους, η Περιοχή 51, είναι επίσης ο τόπος όπου κρύβονται  συνεργασίες με εξωγήινους για την ανάπτυξη τεχνολογίας UFO, διαβαθμισμένες με την ανώτερη μυστικότητα που μπορεί να υπάρχει.Η απομακρυσμένη έρημος έχει περιχαρακωθεί από τα αδιάκριτα μάτια των πολιτών. Μια ζώνη απαγόρευσης πτήσεων για πολιτικά αεροσκάφη, ύψους 23 μιλίων, είναι επιβεβλημένη στη βάση, αλλά παρόμοια απαγόρευση υπάρχει και περιμετρικά στο έδαφος, ενώ οι κοντινές τοποθεσίες Freedom Ridge και White Peaks – με τα πλεονεκτικά σημεία τους να «κοιτούν» προς τη  βάση – έχουν δηλωθεί εκτός ορίων από την κυβέρνηση.
Ωστόσο, η Area 51 δεν είναι κρυμμένη μέσα σε θόλο, κατά συνέπεια ο χώρος είναι ελεύθερα ορατός από το διάστημα. Φαίνεται να υπάρχει, λοιπόν, μία λειτουργία timelapse της Google που επιτρέπει πλέον να βλέπετε 32 χρόνια εξωτερικών κατασκευών και εγκαταστάσεων στη μυστική βάση, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.
Η βάση έχει επεκταθεί και βελτιωθεί σταθερά τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Ο αρχικός διάδρομος διευρύνθηκε και ένας μεγαλύτερος, δεύτερος διάδρομος εδραιώθηκε στα ανατολικά. Η κατασκευή είναι ιδιαίτερα αξιοσημείωτη στο βόρειο άκρο. Οι βασικοί μηχανικοί σκάβουν επίσης στη βάση του βουνού εδώ και δεκαετίες, κάτι που είναι φανερό καθώς η ανασκαφή στα πλευρά διευρύνεται με την πάροδο του χρόνου.
Γιατί γίνεται όλο αυτό; Αυτό είναι το ερώτημα των δισεκατομμυρίων δολαρίων που θέτει το perfectedition.win.
Τι βρίσκεται σε αυτές τις εγκαταστάσεις; Σε ποιά μυστικά οδηγούν οι νέοι δρόμοι; Όπως είναι φυσικό και επόμενο, αυτά τα θέματα δεν ανακοινώνονται πουθενά και με κανένα επίσημο τρόπο. Έτσι, ο κάθε συνωμοσιολόγος μπορεί να έχει τα δικά του προσωπικά συμπεράσματα.


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: