Θεωρίες συνωμοσίας: Χρήστες του Διαδικτύου ανακάλυψαν «μυστική στρατιωτική βάση» σε έρημο στην Κίνα
Θεωρίες συνωμοσίας: Χρήστες του Διαδικτύου ανακάλυψαν «μυστική στρατιωτική βάση» σε έρημο στην Κίνα

Μια άκρως απόρρητη στρατιωτική βάση καταμεσής της ερήμου Γκόμπι στη βόρεια Κίνα, κοντά στα σύνορα με τη Μονγκολία, λένε ότι ανακάλυψαν χρήστες του Διακτύου με τη βοήθεια χαρτών της Google Earth.
Οι Μπλέικ και Μπρετ Κάζινς έσπευσαν να βαφτίσουν την περίεργη κυκλική λωρίδα προσγείωσης «Περιοχή 51 της Κίνας»(από το όνομα της διαβόητης αμερικανικής αεροπορικής βάσης βαθιά στην έρημο της Νεβάδα), ενώ έφτιαξαν κι ένα βίντεο που ανήρτησαν στο κανάλι τους στο ΥοuTube, που βρίθει από «εμφανίσεις ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα)» και λεπτομέρειες για απόκρυφα κρατικά σχέδια.

Στο βίντεο φαίνεται να διακρίνονται τουλάχιστον τρία αεροσκάφη και κάποια κτίρια, πιθανώς πύργοι ελέγχει σε μια σειρά ομόκεντρων κύκλων, διακοπτόμενων από γραμμές που θα μπορούσαν να είναι διάδρομοι προσγείωσης. Τα δύο αδέλφια λένε ότι η όλη κατασκευή θυμίζει κάπως το Στόουνχεντζ κι ακούγονται να λένε ότι κατά τη γνώμη τους ανακάλυψαν «για πρώτη φορά κάποιο μυστικό διαστημικό πρόγραμμα, που διεξάγεται σε εγκαταλελειμμένο αεροδρόμιο στην έρημο Γκόμπι». «Γνωρίζει άραγε η κινεζική κυβέρνηση τι συμβαίνει εκεί;» διερωτάται ο ένας εκ των δύο.
Φυσικά βρέθηκαν πολλοί χρήστες που έδειξαν αυξημένο ενδιαφέρον για το βίντεο σχολιάζοντας ότι τα αεροσκάφη «θυμίζουν κάπως αυτά που μπορούν να κινηθούν όπως τα ελικόπτερα», ή ότι τα κτίρια μπορεί να είναι παλιές στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ενώ ορισμένοι πιστεύει ότι η διάταξη των «κτιρίων» μπορεί να είναι ένας μυστικός κώδικας που μπορούν να αναγνώσουν εξωγήινοι από ψηλά.
Θεωρίες συνωμοσίας: Χρήστες του Διαδικτύου ανακάλυψαν «μυστική στρατιωτική βάση» σε έρημο στην Κίνα
Άλλοι, ωστόσο, προσπαθούν να δώσουν πιο ευλογοφανείς εξηγήσεις:
«Κάθε χώρα που εκτοξεύει δορυφόρους, διαθέτει βαλλιστικούς πυραύλους ή στόλο αεροσκαφών ISR, έχει περιοχές, όπως αυτή», σχολιάζει ένας χρήστης. Ενώ άλλος αναφέρει: «Είναι ένα παλιό πεδίο βομβαρδισμών. Δεν υπάρχουν σημάδια από τις εκρήξεις, επειδή τα αεροσκάφη είναι εκεί από την εποχή που χρησιμοποιούνταν τα MIG. Απλά μετράνε την ακτίνα της έκρηξης».
Πηγή: iefimerida.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

error: