«Ώρα μηδέν» για Τουρκία-ΗΠΑ: Στις 18:00 λήγει το τελεσίγραφο Τραμπ – Όποιος υποχωρήσει τα χάνει όλα
«Ώρα μηδέν» για Τουρκία-ΗΠΑ: Στις 18:00 λήγει το τελεσίγραφο Τραμπ – Όποιος υποχωρήσει τα χάνει όλα

Σε λίγη ώρα λήγει το τελεσίγραφο Τραμπ αν και ήδη λεκτικά έχει απαντήσει ο Τούρκος πρόεδρος Ρ.Τ.Ερντογάν λέγοντας ότι «μόνο στο Θεό γονατίζουμε» εννοώντας πως δεν υπάρχει περίπτωση να υπακούσει η Άγκυρα στις εντολές του Αμερικανού προέδρου και να απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Μπράνσον.
Έτσι λοιπόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα πρέπει οι ΗΠΑ αμέσως μετά τις 6:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος, να απαντήσουν άμεσα με βαρύτατες κυρώσεις, τέτοιες που όντως να προξενούν ρήξη με την Τουρκία, διότι εάν δεν το κάνουν , οι Αμερικανοί θα έχουν γελοιοποιηθεί.
Εάν το κάνουν θα αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες του να χάσουν την χώρα την οποία «κανάκευαν» επί σειρά δεκαετιών και απέναντι στον Ελληνισμό και μαζί της να χάσουν και τα Στενά, τα οποία θα τεθούν υπό ρωσικό έλεγχο αφού ο ίδιος ο Ρ.Τ.Ερντογάν δήλωσε πως «θα βρει άλλους συμμάχους» και αμέσως μετά πήρε τηλέφωνο τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν.
Πάντως εάν συμβεί αυτό τότε θα γίνει πραγματικότητα η ρήση του Αμερικανού ΥΦΥΠΕΞ Γουές Μίτσελ (και σχεδόν όλα εγχώρια ΜΜΕ έκαναν τις δηλώσεις αυτές «γαργάρα») “Οι ΗΠΑ δουλεύουν με αποφασιστικότητα για να σταθεροποιήσουμε τη σχέση με την Τουρκία και να τη διατηρήσουμε σε μια δυτική στρατηγική τροχιά. Μια κατάρρευση αυτής της σχέσης θα προκαλούσε μια ζημία στην εθνική ασφάλεια των ΗΠΑ που θα διαρκούσε για πολλές γενεές».
Δηλαδή οι Τούρκοι θα πληρώσουν την αλαζονεία τους και οι Αμερικανοί την αγνωμοσύνη τους αφού για μεγάλο χρονικό διάστημα πρόσφεραν στην Τουρκία «γη και ύδωρ».
Έτσι λοιπόν στι 6:00 είναι η «ώρα μηδέν» και για τους 2 προέδρους. Όποιος δεν τηρήσει τις δεσμεύσεις του ξεφτιλίζεται. Αν τις τηρήσουν τότε η Τουρκία έχει ξεκινήσει την απομάκρυνσή της από το ΝΑΤΟ.
Είναι κάτι και αυτό, είναι ευκαιρία για την Ελλάδα, αρκεί να το καταλάβει το πολιτικό της σύστημα.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: