Πρασινωπό Αντικείμενο Μεγαλύτερο του Δία Πλησιάζει την Γη και Εμφανίστηκε από το Πουθενά | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Πρασινωπό Αντικείμενο Μεγαλύτερο του Δία Πλησιάζει την Γη και Εμφανίστηκε από το Πουθενά

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΔΙΑΣΤΗΜΑ
15 Ιουλίου 2018 09:44:00

Διάφορες πηγές αναφέρουν ότι ένα τεράστιο αντικείμενο πλησιάζει την Γη. Το μέγεθος του είναι δύο φορές μεγαλύτερο του Δία και από τηλεσκόπιά μας, μπορούμε να το δούμε να λάμπει με ένα πράσινο φως.
Ερασιτέχνες αστρονόμοι, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχει όντως ένα άγνωστο αντικείμενο και κατά την γνώμη τους είναι ένα άγνωστο είδος κομήτη. Ο αστρονόμος Michael Jager, είδε αυτόν τον κομήτη μέσα από το τηλεσκόπιό του και πιστεύει ότι η διάμετρός του είναι περίπου 260.000 χιλιόμετρα όση δηλαδή και αυτή του Δία. Λέει επίσης ότι αυτό το μέγεθος του αντικειμένου, το κάνει εύκολο στόχο για τα τηλεσκόπια μας

Οι ανεξάρτητοι ερευνητές στα ufo, πιστεύουν ότι όλο αυτό είναι πολύ χειρότερο απ΄ότι φαίνεται και λέγεται. Σσύμφωνα με την dailystar.co.uk, ο Tyler Glocker, από το κανάλι secureteam10 του YouTube, σημείωσε ότι μπορεί να μην είναι καν κομήτης από την στιγμή που δεν έχει ουρά. Είπε επίσης ότι υπάρχουν δύο αντικείμενα στο κέντρο του ’’κομήτη’’ και όχι ένα.
Με βάση ανάλογες εκτιμήσεις, είναι επίσης πιθανόν αυτό το αντικείμενο να είναι ο «γνωστός» στους συνωμοσιογράφους ως πλανήτης Nibiru. Ωστόσο, με βάση τους επιστήμονες, ο πλανήτης αυτός είναι μυθικός, δηλαδή δεν υπάρχει διόλου στην πραγματικότητα. Έχουν αρνηθεί κατηγορηματικά την ύπαρξη αυτού του πλανήτη και υποστηρίζουν ότι «υπάρχει» μόνο στους μύθους των Σουμερίων, όπως διαβάζουμε στο earth-chronicles.com.
Παρόλα αυτά, οι επιστήμονες, ξαφνικά, κάνουν ένα βήμα πίσω όταν πρόσφατα όλα άλλαξαν καθώς συνάδελφοι των «αρνητών του Νιμπίρου» έχουν στα χέρια τους σοβαρές ενδείξεις ότι ένας «αόρατος» στα τηλεσκόπια πλανήτης υπάρχει κάπου στα βάθη του Ηλιακού μας συστήματος και ενδεχομένως πλησιάζει την Γη μόνο μια φορά κάθε 4.500 χρόνια. Ακόμα και η ίδια η NASA δέχεται αυτή την πιθανότητα.
Το όνομα που προσωρινά δόθηκε σε αυτό το άγνωστο και μη ορατό ακόμα ουράνιο σώμα είναι «πλανήτης 9». Άραγε έχει σημασία αν ο καθένας τον ονομάζει έτσι ή αλλιώς; Σημασία έχει ότι ουσιαστικά φαίνεται να υπάρχει. Σημασία έχει ότι οι επιστήμονες φοβούνται την ονομασία Νιμπίρου, όχι επειδή είναι ένας μυθικός πλανήτης, αλλά μάλλον επειδή το όνομά του συνδέεται με καταστροφές που προκαλεί στο πέρασμά του.
Υποστηρίζεται δηλαδή ότι ο Nibiru, έχει προκαλέσει και προκαλεί σοβαρές επιπτώσεις στους πλανήτες που συναντά στον δρόμο του. Ακόμα και όταν είναι μακριά απ’ την Γη, κατά το απώτατο παρελθόν, της έχει προκαλέσει προβλήματα. Ως εκ τούτου, η απότομη αλλαγή του κλίματος στην Γη το τελευταίο χρονικό διάστημα αποδίδεται στην επιρροή αυτού του τεράστιου κοσμικού σώματος (Νιμπίρου) που προκαλεί ανεξήγητα προβλήματα και αλλαγές στην Γη.
Οι επιστήμονες αρνούνται αυτά τα πράγματα, αλλά δέχονται υπο προϋποθέσεις την ύπαρξη ενός τέτοιου πλανήτη. Πολλοί, όμως, πιστεύουν ότι κρύβουν την αλήθεια.
Τι μπορεί να συμβαίνει πραγματικά; Κανείς από εμάς τους απλούς ανθρώπους δεν μπορεί να πει με σιγουριά. Την πραγματική αλήθεια την γνωρίζουν μόνο οι υψηλά ιστάμενοι και κάποια στιγμή θα φανεί.
ΠΗΓΗ diadrastika.com


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: