Δύο φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 1975 στην Κερατέα | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Δύο φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν την Παρασκευή 8 Αυγούστου 1975 στην Κερατέα

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:U.F.O, ΕΛΛΑΔΑ
8 Ιουλίου 2018 18:35:00

Δύο φωτεινά αντικείμενα θεάθηκαν την Παρασκευή 8 Αυγούστου από το νότιο άκρο της Εύβοιας μέχρι το δεύτερο λιμανάκι της θέσεως Δασκαλειό στη Κερατέα Αττικής. Ο περίπατος των φωτεινών αντικειμένων άρχισε στις 11:15 μ.μ. και έληξε στις 3:30 π.μ. του Σαββάτου. Το φαινόμενο είχε διάρκεια τεσσάρων ωρών και δεκαπέντε λεπτών. Το πρώτο αντικείμενο επισημάνθηκε πάνω από το νότιο άκρο της Εύβοιας. Εμφανίστηκε ξαφνικά στον έναστρο ουρανό, ήταν φωτεινότατο, πετούσε σε μεγάλο σχετικό ύψος και αφού διήνυσε μία μεγάλη απόσταση προς τη κατεύθυνση του Σουνίου, σταμάτησε, έσβησε ο φωτισμός του και χάθηκε.
Το δεύτερο ιπτάμενο αντικείμενο εμφανίστηκε λίγα λεπτά αργότερα, κινούμενο προς την ίδια κατεύθυνση και στο ίδιο περίπου ύψος. Μετά από λίγο σταμάτησε έχοντας προς τα δεξιά του (σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες) το πρώτο αντικείμενο το οποίο επανεμφανίστηκε. Αμέσως μετά την ακινητοποίηση του δεύτερου, το πρώτο άναψε τα φώτα του. Για ένα μικρό χρονικό διάστημα και τα δύο αναβόσβηναν τα φώτα τους σαν να αντάλλαζαν σήματα. Ακολούθως τα δύο φωτεινά πια αντικείμενα άρχισαν να χαμηλώνουν πλησιάζοντας προς το μέρος των αυτόπτων μαρτύρων. Στα λευκά φώτα τους είχε προστεθεί τώρα και ένα αμυδρό κόκκινο. Στο διάστημα που τα ίδια αντικείμενα εκινούντο, δύο αεροπλάνα πέρασαν πάνω από το πέλαγος, οπότε και τα δύο έσβησαν τα φώτα τους που άναψαν πάλι μετά την απομάκρυνση των αεροσκαφών. Τα δύο ΑΤΙΑ σταμάτησαν για λίγο και μετά το πρώτο κινήθηκε με κατεύθυνση προς το Σούνιο και προσωρινά χάθηκε, ενώ το δεύτερο παρέμεινε ακίνητο και φωτεινό στον ουρανό σε σχετικά χαμηλό ύψος. Λίγα λεπτά αργότερα, το πρώτο εμφανίζεται ακριβώς επάνω από τους λόφους της ΝΔ πλευράς της θέσεως Δεύτερο Λιμανάκι αλλά αυτή τη φορά με κόκκινο φωτισμό. Οι μάρτυρες το είδαν να χαμηλώνει πολύ στη θέση αυτή, πετώντας κάτω από τη κορυφή του λόφου και σε απόσταση 600-700 μέτρων από τη θέση των παρατηρητών και ύστερα από λίγα λεπτά ανυψώθηκε πάλι και χάθηκε στο σκοτεινό ουρανό, αφήνοντας μόνο του το δεύτερο αντικείμενο. Αυτό παρέμεινε ακίνητο και φωτεινό μέχρι τις 3:30 περίπου το πρωί του Σαββάτου, στο ίδιο σημείο. Μετά άρχισε να κινείται μέχρι που χάθηκε πηγαίνοντας προς την ίδια κατεύθυνση που είχε χαθεί το πρώτο.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Απογευματινή 11/8/1975
http://erenzw.blogspot.com/2012/01/881975.html


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: