Επικοινωνία με το πνεύμα του Βρετανού μεγιστάνα του Τύπου | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Επικοινωνία με το πνεύμα του Βρετανού μεγιστάνα του Τύπου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
2 Ιουλίου 2018 20:13:00

Περίεργες ειδήσεις κατέφταναν από το Λονδίνο, το 1925. Τα μέλη της Εταιρίας των Πνευματιστών συγκάλεσαν σύσκεψη, στην οποία αποπειράθηκαν να αποφανθούν κατά πόσο ήταν εφικτή η μεταβίβαση των αγγελμάτων και των παραγγελμάτων σε όλο τον κόσμο, μέσω της χρήσης ραδιοφώνου.
Η Louise Owen, πρώην γραμματέας του αποθανόντος Λόρδου Northcliffe, ο οποίος υπήρξε μεγιστάνας του βρετανικού Τύπου και στυλοβάτης της εντόπιας οικονομίας, παρίστατο στη συγκεκριμένη πνευματιστική συνεδρίαση.

Μάλιστα, η Louise Owen αποκάλυψε ότι το “πνεύμα του Λόρδου” της επέβαλε να διακηρύξει στις γυναίκες απ’ άκρη σ’ άκρη στον πλανήτη ότι όφειλαν να αρνηθούν να γίνονται μητέρες, εάν οι κυβερνήσεις των Εθνών δεν αποκηρύξουν τους πολέμους άπαξ δια παντός.

Alfred Charles William Harmsworth (15/07/1865 - 14/08/1922)
Alfred Charles William Harmsworth (15/07/1865 – 14/08/1922)

Εν τούτοις, με το πνεύμα του Λόρδου Northcliffe ισχυρίζονταν ότι είχαν κατορθώσει να επικοινωνήσουν και ο Sir Arthur Conan Doyle, αλλά και ο Αιδεσιμότατος George Vale Owen.
Ο Αιδεσιμότατος, άλλωστε, διαβεβαίωσε ότι το πνεύμα του Λόρδου είχε επικοινωνήσει μαζί του μόλις πέντε ημέρες μετά τον ξαφνικό θάνατο του μεγιστάνα και ευχαρίστησε τον ιερέα για τις προσευχές του, τις οποίες είχε αναπέμψει στον Θεό υπέρ αυτού, “οι οποίες προσευχές τον είχαν βοηθήσει ιδιαιτέρως”.

Ο Αιδεσιμότατος George Vale Owen (αριστερά) μαζί με τον Sir Arthur Conan Doyle (δεξιά)
Ο Αιδεσιμότατος George Vale Owen (αριστερά) μαζί με τον Sir Arthur Conan Doyle (δεξιά)

Ένας άλλος πνευματιστής, που συμμετείχε κι εκείνος στη σύσκεψη, ανέφερε ότι το πνεύμα του Λόρδου Northcliffe τού είπε ότι η εκρίζωση του σοσιαλισμού ήταν αδύνατη.
Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΙ”, στις 15/03/1925…

Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα "ΑΘΗΝΑΙ", στις 15/03/1925
Το άρθρο, όπως δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΑΘΗΝΑΙ”, στις 15/03/1925


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: