Ο ψίθυρος ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ. | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ο ψίθυρος ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ 100 ΧΡΟΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΕΛΛΑΔΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
29 Ιουνίου 2018 23:24:00

Υπηρετούσα το 1918 στη Κέρκυρα ως γιατρός του 10ου Πεζικού συντάγματος διευθύνων και το εκεί στρατιωτικό νοσοκομείο. Το Σύνταγμα όμως διατάχθηκε αφού αφήσει ένα μικρό λόχο στη Κέρκυρα να μετασταθμεύσει στα Ιωάννινα προς ανακατάληψη από τους Ιταλούς τότε κατεχόμενο Ηπειρωτικό τρίγωνο (Κόνιτσα – Δολιανά), ενώ εγώ διατάχθηκα με δύο διαταγές να παραμείνω στη Κέρκυρα σαν διευθυντής του νοσοκομείου.
Αυτό το είπα στη σύζυγό μου η οποία μου είπε : «Θα μείνεις εδώ λίγο ακόμα και τρίτη διαταγή θα σε διατάξει να ακολουθήσεις το Σύνταγμα.» Όντως μετά από 15 μέρες έλαβα τηλεγραφική διαταγή να ακολουθήσω το Σύνταγμά μου ευρισκόμενο πλέον στα Ιωάννινα. Η σύζυγός μου παραθέριζε τότε στο χωριό Άγιοι Δέκα της Κέρκυρας και εγώ θα πήγαινα εκείνο το απόγευμα εκεί μαζί με δύο φίλους μου ανώτερους αξιωματικούς. Στο δρόμο είπα στους φίλους μου την ιστορία αυτή και το τηλεγράφημα προσθέτοντας ότι ασφαλώς η σύζυγός μου τηλεπαθητικώς θα το γνώριζε επειδή υπήρχαν και άλλες περιπτώσεις όμοιων γεγονότων από μέρους της. Επίτηδες μάλιστα τους άφησα να προπορευτούν. Και πράγματι όταν τους είδε αμέσως τους ρώτησε : «Ώστε φεύγει για Ιωάννινα ο σύζυγός μου;» Πράγματι τη προηγούμενη νύχτα νόμισε ότι κάποιος της ψιθύρισε πως με τηλεγραφική διαταγή θα έπρεπε να φύγω για το Σύνταγμά μου, γεγονός που το διηγήθηκε και στους γείτονές της (Μάρτυρες : Αγιοβλασίτης συνταγματάρχης Πεζικού, Αριστ. Κωνσταντινίδης ταγματάρχης).
Πηγή: Ψυχικαί έρευναι, Έτος 3ο, Τεύχος 8ο, Αύγουστος 1927, σελ. 126-127


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: