«Πάνε γυρεύοντας» οι Τούρκοι – Βγάζουν το Πίρι Ρέις και κάνουν ασκήσεις με πυρά στο Αιγαίο ανήμερα της 25ης Μαρτίου | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

«Πάνε γυρεύοντας» οι Τούρκοι – Βγάζουν το Πίρι Ρέις και κάνουν ασκήσεις με πυρά στο Αιγαίο ανήμερα της 25ης Μαρτίου

19 Μαρτίου 2018 15:16:00

Οι Τούρκοι πανε γυρεύοντας για μια μείζονα ελληνοτουρκική κρίση αφού θα πραγματοποιήσουν ασκήσεις με πραγματικά πυρά ανήμερα της 25ης Μαρτίου στην «καρδιά» του Αιγαίου και θα βγάλουν για έρευνες το Πίρι Ρέις!
Με την παράνομη NAVTEX 0406/18 η Τουρκία ανήγγειλε ότι το ωκεανογραφικό Πιρι Ρέις θα πραγματοποιήσει έρευνες στο Αιγαίο. 
 Η Τουρκία δεσμεύει απο τις 20 εως και τις 22 Μαρτίου περιοχή δυτικα της Φώκαιας και βόρεια του Εγγλεζονησίου για να πραγματοποιήσει  “ωκεανογραφικές έρευνες”. 
Η περιοχή φαίνεται πως είναι στα όρια των ελληνικών και των τουρκικών χωρικών υδάτων.

Σημειώνεται ότι η υδρογραφική υπηρεσία του τουρκικού Ναυτικού έχει ανακοινώσει ασκήσεις με πυρά, όχι μόνο κατά την διάρκεια του Ευαγγελισμού αλλά και μέσα στο Πάσχα, «δεσμεύοντας» για επτά εβδομάδες το κεντρικό Αιγαίο!
Να σημειώσουμε ότι πάλι τον Μάρτιο του 1987 οι έρευνες του «Πίρι Pέις» σε θαλάσσια περιοχή νοτιοανατολικά της Θάσου, αποτέλεσαν την αφορμή για μείζονα κρίση όταν και οι ελληνικές ΕΔ τέθηκαν σε ετοιμότητα. Στα νησιά και στη Θράκη διατάχθηκε γενική επιστράτευση και ο ελληνικός στόλος βγήκε ολόκληρος στο Αιγαίο.
TURNHOS N/W : 0406/18
AEGEAN SEA
SCIENTIFIC RESEARCH, BY R/V K.PİRİREİS BETWEEN 20-22 MAR 18 IN AREA BOUNDED BY;
38 31.85 N – 026 42.20 E
38 37.58 N – 026 32.88 E
38 40.17 N – 026 32.50 E
38 36.67 N – 026 39.51 E
38 32.10 N – 026 48.64 E
2000 METERS BERTH REQUESTED.
Υπενθυμίζεται ότι οι ασκήσεις του τουρκικού Ναυτικού θα διεξαχθούν μεταξύ Σκύρου και Χίου ως εξής:
Από 25 έως 27 Μαρτίου από τις επτά το πρωί έως στις πέντε το απόγευμα
Στις 28 Μαρτίου από τις επτά ί έως στις εννέα και τέταρτο το πρωί
Στις 29 Μαρτίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
Στις 2 Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
Στις 3 Απριλίου από τις έντεκα το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
Στις 4 Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
Στις 5 Απριλίου από τις έντεκα το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι
Και τέλος για το διάστημα από 6 έως 10 Απριλίου καθως επίσης για την 30η Απριλίου από τις επτά το πρωί έως στις δυο το μεσημέρι.
Δηλαδή στις δύο από τις τρεις μεγαλύτερες γιορτές της Ελληνορθοδοξίας (η τρίτη είναι ο Δεκαπενταύγουστος) και της Επετείου της Εθνικής Παλιγγενεσίας, οι Τούρκοι προκαλούν με παροιμιώδη θρασύτητα, ακυρώνοντας τα ΜΟΕ που απαγόρευαν τις ασκήσεις εν μέσω μεγάλων εθνικών και θρησκευτικών εορτών
ΠΗΓΗ PRONEWS ,ΑΠΕ


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: