ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!

Υποκλινόμαστε στην 337Μ – Τα 2 ελληνικά γεράκια τα έβαλαν με μισή ντουζίνα τουρκικά
Είναι από εκείνες τις στιγμές που αισθάνεσαι υπερήφανος που  έχει τέτοιους Πολεμιστές να υπερασπίζονται τους Ελληνικούς Αιθέρες του Αιγαίου και είναι ντροπή για όλου μας , να αμείβονται με μισθούς δημοτικών υπαλλήλων ,χωρίς τις υπερωρίες!
Δύσκολη ημέρα χθες για τη Πολεμική μας Αεροπορία αλλά οι Ιπτάμενοι μας μπορούν αν κάνουν πολλαπλές εξόδους ή και να παραμένουν σε περιπολία για ώρες …Ειδικά να πρόκειται για τα Γεράκια της 337Μ
Είχαμε την εισβολή 4 τεσσάρων Τούρκικων Μαχητικών  τα δύο Οπλισμένα που προσπάθησαν να κερδίσουν  τις εντυπώσεις  κάνοντας Υπερπτήσεις  κατ΄εντολή ,στου διαόλου το υψόμετρο (λόγου του φόβου του Α/Α) ,που ανάθεμα αν ήξεραν οι Τούρκοι  που ακριβώς  Ίπτανται !

Αφού το ΑΤΑ απογείωσε ένα και μοναδικό ζεύγος Μαχητικών απο την Σκύρο που μόνο τυχαίοι δεν είναι Τα γεράκια της Αναχίτησης της 337Μ ,  κρατώντας την ετοιμότητα σε επιφυλακή   φοβούμενο τα χειρότερα ..
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΜΙΣΗ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ! ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΣΤΕ!
.Τα Ελληνικά Μαχητικά αφού αναχαίτισαν τα F-4   των Τούρκων και κυνήγησαν τα F-16 νότια της νήσου Σάμου ,το έριξαν στην περιπολία αν και ήταν Οπλισμένα μέχρι τα μπούνια !
Μετά από λίγο και δεύτερο Τούρκικο  ζεύγος Οπλισμένο και αυτό  εισέβαλε στο FIR Αθηνών το οποίο και αναχαιτίστηκε όσες φορές και αν έκανε Παραβιάσεις ,αλλά δεν ενεπλάκη σε  Αερομαχίες !
Στις εκκλήσεις του ΑΤΑ αν χρειαζόταν ενισχύσεις οι Ίκαροί μας απάντησαν αρνητικά και γύρευε πόσες ώρες έμειναν στον Αέρα …Εμείς παίδες Υποκλινόμαστε  στα Παλληκάρια της 337 Μοίρας που έμειναν ώρες στον αέρα
Να σημειωθεί οτι οι Παραβιάσεις έγιναν σε όλο το Αιγαίο με τα μαχητικά μας να πάνε πάνω-κάτω …Παντού
ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 21η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2018
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     2 [(1 x (2 F-16 & 2 F-4) & 1 x (2 F-16)]
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     1 Ε/Π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :      7
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      4
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      3
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :     44 (όλες από τους σχηματισμούς)
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :     –
ΠΕΡΙΟΧΗ               :      ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
1. 6 εκ των ανωτέρω 44 παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησαν το ζεύγος α/φ F-4 του σχηματισμού την 14:27 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 19.000 ft και το ζεύγος α/φ F-16 του σχηματισμού την 14:30 άνωθεν ν. Μακρονήσι και ν. Ανθρωποφάγοι στα 20.000 ft , την 14:32 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 20.000 ft και την 14:35 άνωθεν ν. Αγαθονήσι στα 23.000 ft.
2. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
veteranos.gr

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: