Τρομακτική ανακάλυψη! Αν ισχύει αλλάζει τα πάντα… (Εικόνες)
Τρομακτική ανακάλυψη! Αν ισχύει αλλάζει τα πάντα… (Εικόνες)
Πίσω από τις εικόνες, που βρήκαν πρόσφατα, οι οπαδοί των θεωριών συνωμοσίας ανά την υφήλιο, βλέπουν την ύπαρξη πυραμίδων στον βυθό του Ατλαντικού ωκεανού.Αφορμή για τη νέα συζήτηση που έχει ξεσπάσει στους διεθνείς συνωμοσιολογικούς κύκλους είναι ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, το οποίο φαίνεται να απεικονίζει το σχήμα πυραμίδων στον… βυθό του Ατλαντικού ωκεανού, στα ανοιχτά των νησιών Μπαχάμες.
Τρομακτική ανακάλυψη! Αν ισχύει αλλάζει τα πάντα… (Εικόνες)
Οι «πιστοί» των αντίστοιχων θεωριών επιμένουν πάντως πως πρόκειται για τα απομεινάρια της αρχέγονης ανθρώπινης παρουσίας στην περιοχή, ενώ κάνουν λόγο και για την ύπαρξη αρχαίου πολιτισμού αντίστοιχου των Αζτέκων.
Η «ανακάλυψη» ήρθε στο φως όταν ο «κυνηγός»  ανεξήγητων φαινομένων, Scott Waring, αναζητώντας εδαφικές ανωμαλίες στον βυθό, ήρθε μπροστά σε αυτό το απροσδόκητο θέαμα.

Τρομακτική ανακάλυψη! Αν ισχύει αλλάζει τα πάντα… (Εικόνες)  Τρομακτική ανακάλυψη! Αν ισχύει αλλάζει τα πάντα… (Εικόνες)
Σύμφωνα με τον Waring πρόκειται για 2 υπερμεγέθεις κατασκευές, που η μία μοίαζει με την πυραμίδα της Γκίζας, ενώ το σχήμα της έτερης «κατασκευής» μοιάζει περισσότερο με μνημείο των Ίνκας, όπως αναφέρει το strange. Πάντως, αντίστοιχες θεωρίες έχουν επαναδιατυπωθεί στο παρελθόν, καθώς η επίμαχη περιοχή βρίσκεται εντός του «Τριγώνου των Βερμούδων», γεγονός που δίνει συνεχή τροφή για τέτοια σενάρια, ενώ μοιρασμένες ήταν οι αντιδράσεις των χρηστών του διαδικτύου σχετικά με την «ανακάλυψη», καθώς μερικοί έδειξαν να πείθονται για την ύπαρξη των πυραμίδων στο βυθό, ενώ άλλοι λιγάκι πιο κυνικοί προκάλεσαν τον Waring να… κατέβει στο βυθό για επιτόπια έρευνα.

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: