ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Charlie-Charlie-challenge .Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.. !!
ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ Charlie-Charlie-challenge .Η ΜΟΔΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΛΗΣΗΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.. !!

Με αφορμή από κάποια γνωστά μου παιδάκια που παίξανε το συγκεκριμένο παιχνίδι σε κάποιο σχολείο στο περιστέρι πήρα την απόφαση και θεώρησα υποχρέωση μου να φτιάξω την συγκεκριμένη ανάρτηση και να ενημερώσω όλους τους γονείς… Σας παρακαλώ δώστε μου λίγο προσοχή.. Το συγκεκριμένο παιχνίδι έχει γίνει πολύ μόδα. Τα περισσότερα παιδιά στο σχολείο παίζουν αυτό το παιχνίδι Τσάρλι Τσάρλι είσαι εδώ??? κατά βάση μικρούς αλλά και μεγάλους τολμούν να καλέσουν το πνεύμα του Τσάρλι, ώστε να λάβουν ζωτικής σημασίας απαντήσεις σε ερωτηματικά που τους ταλανίζουν. Μετά το Ice-bucket-challenge κάνει την εμφάνισή του το Charlie-Charlie-challenge σε όλα τα μέσα δικτύωσης.
Πυροδοτείται η σπίθα της ανθρώπινης περιέργειας για την εξερεύνηση του άγνωστου, του υπερφυσικού και του μη πραγματικού και κάπως έτσι το παιχνίδι γίνεται ανάρπαστο σε λίγες μόνο μέρες. Αρχικά, το παιχνίδι είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που εγγυώνται μαζική προσέλκυση του κοινού με κύριο στόχο εφηβικές ηλικίες. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι φερόμενο ως απαύγασμα μίας μεξικάνικης παράδοσης σύμφωνα με την οποία το πνεύμα του Τσάρλι δύναται να δώσει απαντήσεις σε όποιον το καλεί. «Η περιγραφή του παιχνιδιού ως παραδοσιακός μεξικανικός τρόπος επίκλησης κάποιου πνεύματος είναι προφανώς ένας τρόπος προσέλκυσης του ενδιαφέροντος του κοινού» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην έρευνα. Οι κανόνες του παιχνιδιού είναι απλοί και εύκολοι στην υλοποίηση. Οι παίχτες σχεδιάζουν ένα διάγραμμα χωρισμένο σε τέσσερα τεταρτημόρια με τις λέξεις «Ναι» και «Όχι», ώστε να πιάνουν τις τέσσερις γωνίες τις οποίες χωρίζουν δύο μολύβια. Στη συνέχεια ρωτά ένας παίκτης «Τσάρλι, Τσάρλι, είσαι εδώ;» περιμένοντας από το πνεύμα ένας δαίμονας να απαντήσει.
 Εάν ο Τσάρλι είναι εκεί τα μολύβια κινούνται δείχνοντας τη γωνία με το «ναι». Έτσι, το πνεύμα μπορεί να απαντήσει σε διάφορες ερωτήσεις που θέλουν να του κάνουν οι παίχτες. Βέβαια, μπορεί να μην είναι και στα καλύτερά του, οπότε ο Τσάρλι, δεν απαντά και απλά οι παίχτες τον αποχαιρετούν και δοκιμάζουν μία άλλη φορά. Οι κανόνες του παιχνιδιού επιτάσσουν οι παίκτες να αποχαιρετήσουν το πνεύμα με τη φράση: «Τσάρλι Τσάρλι, μπορούμε να σταματήσουμε;» και «αντίο» όταν ο δαίμονας πει ναι. Σε διαφορετική περίπτωση ενδέχεται ο Τσάρλι να στοιχειώσει το σπίτι στο οποίο κλήθηκε. Το παιχνίδι αποτέλεσε πρόκληση όχι μόνο για τον ανήσυχο έφηβο αλλά και για τον ενήλικα λάτρη της δεισιδαιμονίας που έσπευσε να μοστράρει την εμπειρία του από το παιχνίδι στο διαδίκτυο. Πουλάει άλλωστε. 
Γιατί να μην το εκμεταλλευτεί όποιος και όπως μπορεί; Κατακλύστηκε με αυτό τον τρόπο το διαδίκτυο από βίντεο ανθρώπων που καλούν έναν υποτιθέμενο Τσάρλι να τους απαντήσει με ένα «ναι» ή ένα «όχι» αν θα γίνουν πλούσιοι, αν θα παντρευτούν, αν θα ολοκληρώσουν τις σπουδές τους, αν υπάρχει ζωή σε άλλον πλανήτη και ένα σωρό ακόμα ανόητες απορίες που ταλανίζουν τη σκέψη τους. Τα μολύβια κουνιούνται, οι απαντήσεις δίνονται και οι παίκτες με δέος και τρόμο υποτάσσουν τη λογική και τους νόμους της φυσικής έναντι της ανάγκης του να εναποθέσουν την επίλυση των προβλημάτων τους σε μία ανώτερη, ανεξήγητη δύναμη. Πατέρες της εκκλησίας εξαγριώθηκαν κι έσπευσαν να προειδοποιήσουν τους νεαρούς να αποφύγουν την ανάμειξή τους με τέτοιας φύσεως παιχνίδια. Σατανικά ..
ΠΗΓΗ :ΛΕΜΟΝΙΑ ΡΑΠΤΗ

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: