«ΝTOY» Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ: «Ξήλωσε» όλη την φρουρά της πύλης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ!
«ΝTOY» Ρουβίκωνα στο ΥΠΕΘΑ: «Ξήλωσε» όλη την φρουρά της πύλης ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ!

Οι πρώτοι «αποκεφαλισμοί» για το σημερινή εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας είναι γεγονός.
Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ, που άμεσα διέταξε ΕΔΕ, ήταν αμειλίκτος για τις θλιβερές εικόνες που εκτυλίχθηκαν εντός του στρατοπέδου Παπάγου. Το πρώτο όμως κεφάλι που πρέπει να κόψει κανονικά είναι το δικό του.Ήδη «ξηλώθηκαν» όσοι ήταν επιφορτισμένοι σήμερα με την φύλαξη της πύλης ενώ αναμένεται ίσως και εντός της ημέρας ο πέλεκυς να πέσει βαρύς και στις υψηλότερες βαθμιθες.
Νωρίτερα ο Πανος Καμμένος ζήτησε «Να πέσουν κεφάλια» για την εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας σε επικοινωνία που είχε με τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα – περίπου 20 άτομα – έφτασαν έως τα σκαλιά του κεντρικού κτιρίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας έξω από το οποίο πέταξαν προκυρήξεις, οι οποίες συμφωνα με τα αποκλειστικά ντοκουμέντα του onalert περιείχαν μηνύματα «αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό λαό» και κατά » κάθε ιμπερεαλισμού και συμμαχιών φονιάδων».Η ομάδα αναρχικών μπόρεσε σύμφωνα με πληροφορίες να αιφνιδιάσει το προσωπικό ασφαλείας πετώντας τρικάκια στην πύλη της οδού Μεσογείων του Στρατοπέδου Παπάγου και να περάσει στο εσωτερικό.Τα μέλη του Ρουβίκωνα σε ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα indymedia αναφέρουν μεταξύ άλλων: [..] Την ημέρα του Πολυτεχνείου, ως μέρος των κινητοποιήσεων του κόσμου του αγώνα επιλέξαμε μια παρέμβαση ενάντια στο κράτος, το βαθύ κράτος. Του οποίου οι πολυεπίπεδες ατζέντες συνεχίζουν να εφαρμόζονται αδιάφορες από πολιτεύματα, αδιάφορες από το τι συμβαίνει στο εσωτερικό, μέσα στην διαρκή πάλη τους στις ιμπεριαλιστικές ιεραρχίες. Ο στρατός, με τη μορφή του μηχανισμού πλέον παρά με τη μορφή κλίκας προσώπων, συνεχίζει να διατηρεί κεντρική θέση στο βαθύ κράτος κι έτσι είναι ο πλέον κατάλληλος να συμβολιστούν πάνω του το σύνολο των ιμπεριαλιστικών και γεωπολιτικών στρατηγικών που το βαθύ κράτος καθορίζει σε βάθος δεκαετιών (και όχι τετραετιών)[…].

Κοινοποιήστε το!
FacebookTwitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: