Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο. | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο.

26 Οκτωβρίου 2017 20:42:00

Μυστηριώδης Ναγκάς.Oι άνθρωποι-φίδια που ζουν στον υπόγειο κόσμο.
Η Ινδουιστική μυθολογία είναι γεμάτη από συναρπαστικές ιστορίες για απίστευτους θεούς, θεές, εκπληκτικά πλάσματα, αξιόλογα μέρη, ασυνήθιστα αντικείμενα και ισχυρή τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καλό ή κακό σκοπό.
Οι μυστηριώδεις Nagas είναι μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα όντα που συναντάμε στους ινδουιστικούς μύθους και θρύλους. Γνωστός σαν ο κόσμος των Φιδιών, που είναι γνωστός σαν Patala και Bhogavati.


Οι Nagas διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην ινδουιστική μυθολογία, αλλά αυτά τα όντα είναι γνωστά σε όλο τον κόσμο με διαφορετικά ονόματα.
Οι αρχαίοι μύθοι του λαού-φίδι μπορούν να βρεθούν σε όλες τις γωνιές του κόσμου. Με παρουσία σε διάφορα μέρη του πλανήτη – όπως το «Nagas» ( «φίδια») στην Ινδία, Amaru στη Νότια Αμερική,
το Quetzalcoatls ( «Plumed Φίδια») στο Μεξικό, την Djedhi ( «φίδια») στην Αίγυπτο,τη πνεύμονα ( «δράκοι») στην Κίνα ή ίσως οι αθροιστές ( «φίδια») στη Βρετανία.
Οι θρύλοι λένε ότι αυτοί οι αξιόλογοι, έξυπνοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν είτε ανθρώπινο είτε σχήμα ερπετού..

Ωστόσο, συνέχισαν κάποιες φορές να κάνουν εμφανίσεις στην ανθρωπότητα.
Κάτω από την καθοδήγηση του φιδιού- ανθρώπου, «πολυάριθμοι» πολιτισμοί δράκων «, που αποτελούνται από κολοσσιαίες πυραμίδες, πολυπληθή φιδιακά μοτίβα, κυβερνούσαν τους βασιλιάδες των Δράκων,και τελικά τέθηκαν σε ύπαρξη».
Οι Nagas ζούσαν σε μυστικά υπόγεια βασίλεια.
Η λέξη Naga προέρχεται από το σανσκριτικό και το nag, είναι η λέξη για το φίδι, ειδικά για την κόμπρα.
Patala και Bhogavati, είναι τα υπόγεια βασίλεια των Nagas που είναι καλά κρυμμένα και αδύνατο να βρεθούν.

Πολλοί άνθρωποι στην Ινδία πιστεύουν ότι υπάρχει μια είσοδος, στην είσοδο στο πηγάδι της Sheshna, στο Benares, που οδηγεί στο μυστηριώδες βασίλειο Patala.
Σύμφωνα με τον συγγραφέα Sherman A. Minton, όπως αναφέρεται στο βιβλίο του «Venomous Reptiles», αυτή η είσοδος είναι πραγματική, με σαράντα βήματα που κατεβαίνουν σε μια κυκλική κατεύθυνση, για να τερματιστούν σε μια κλειστή πέτρα cobras.
Στο Θιβέτ, υπάρχει ένα σημαντικό μυστικιστικό ιερό που ονομάζεται επίσης «Πατάλα», το οποίο λέγεται από τους ανθρώπους που ζουν εκεί, ότι κα΄θεται επάνω σε ένα αρχαίο σπήλαιο και σύστημα σήραγγας.
Οι Nagas συνδέονται με το νερό.
Οι Nagas είναι μια πολύ προηγμένη φυλή.
Οι αρχαίοι μύθοι και θρύλοι λένε ότι οι Nagas είναι ένα πολύ εξελιγμένο είδος, που έχει πρόσβαση σε απίστευτα εξελιγμένη τεχνολογία. Η βεδική λογοτεχνία παραδίδει πολλές περιγραφές των ιπτάμενων μηχανών που ονομάζονται Βιμάνα που πετούσαν στον ουρανό. Διαθέτουν μαγικές πέτρες και τρίτο μάτι στη μέση των φρυδιών τους.
Λέγεται ότι 30 πόδια κάτω, στο κάτω μέρος, είναι η πόρτα που οδηγεί σε έναν άλλο κόσμο, τον κόσμο των Naga, τα ερπετά όπως τα ημι-θεία όντα.
Οι εσωτεριστικοί μαθητές θεωρούν το τρίτο μάτι σαν μια πύλη προς τις εσωτερικές σφαίρες και χώρους υψηλότερης συνειδητότητας. Στην πνευματικότητα της Νέας Εποχής, το τρίτο μάτι συχνά συμβολίζει την κατάσταση του διαφωτισμού ή την υποκίνηση των νοητικών εικόνων.
Οι Nagas δεν εμφανίστηκαν ποτέ στους ξένους, αλλά πιστεύεται ότι σχετίζονται με μια άλλη φυλή υποκυνήματος, τους ινδουιστές δαίμονες ή τον Rakshasas.

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANCIENT PAGES : Corfiatiko


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: