Το τέλος του κόσμου θα έρθει (ξανά) στις 23 Σεπτεμβρίου! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Το τέλος του κόσμου θα έρθει (ξανά) στις 23 Σεπτεμβρίου!

19 Σεπτεμβρίου 2017 21:22:00

Οι συνομωσιολόγοι «χτύπησαν» ξανά!

Η νέα θεωρία που έχει βαλθεί να τρομοκρατήσει τον πλανήτη είναι πως το τέλος του κόσμου θα έρθει την… 23η Σεπτεμβρίου.Η νέα αυτή θεωρία επικαλείται τις «μετρήσεις» ενός Χριστιανού «αριθμολόγου» που υπολόγισε ότι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο πλανήτης X ή Νιμπίρου θα περάσει δίπλα από την Γη προκαλώντας την απόλυτη καταστροφή της.

Τα πρώτα δείγματα του τέλους, όπως αναφέρει ο «ειδικός», έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται με την μορφή φυσικών καταστροφών όπως ο τυφώνας Χάρβεϊ, που σάρωσε το Τέξας των ΗΠΑ.

Για να το αποδείξει αυτό παραθέτει τα γεγραμμένα του ευαγγελιστή Λουκά που στα κείμενά του, και συγκεκριμένα στον στίχο 21:25 και 26, αναφέρει: «Ως προς δε την δευτέραν παρουσίαν, θα γίνουν πρωτοφανή και καταπληκτικά φαινόμενα στον ήλιον και την σελήνην και τα αστέρια. Εις δε την γην θα καταλάβη τα έθνη μεγάλη στενοχωρία και φόβος και αμηχανία πολλή, καθώς τα τεράστια ορμητικά κύματα της θαλάσσης με θόρυβον πολύν και σάλον θα ορμούν να κατακλύσουν την γην».

Video: Τέλος του κόσμου: οι προετοιμασίες των πολύ-εκατομμυριούχων

Οι αναλύσεις του στα κείμενα των γραφών αποδεικνύουν πως η 23η Σεπτεμβρίου είναι η μέρα του τέλους. Το Σάββατο ο πλανήτης Χ θα περάσει από την Γη προκαλώντας ηφαιστειακές εκρήξεις, τσουνάμι και σεισμούς, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα The Sun.
Η NASA έχει – φυσικά – αρνηθεί την ύπαρξη τέτοιου πλανήτη. «Αν ο πλανήτης Χ ή Νιμπίρου ήταν αληθινός (…) οι αστρονόμοι θα το παρακολουθούσαν στενά τα τελευταία 10 χρόνια, και θα ήταν ορατός με γυμνό μάτι έως τώρα. Προφανώς, δεν υπάρχει», είχε αναφέρει η Διαστημική Υπηρεσία το 2012.
Ο κόσμος κατάφερε να «επιβιώσει» από την απειλή του Νιμπίρου το 2012, αλλά οι συνομωσιολόγοι επιμένουν πως θα φτάσει στην Γη… εν καιρώ.

Μερίδα Χριστιανών συνδέει τον υποτιθέμενο πλανήτη και με κείμενα της Αποκάλυψης. Εκείνοι που «διάβασαν» τα άστρα πιστεύουν πως η ευθυγράμμιση των αστερισμών της Παρθένου, του Λέοντα και μιας σειράς πλανητών υποδηλώνει την έναρξη του κεφαλαίου 12 της Αποκάλυψης, όπως περιγράφεται στη Βίβλο.
Μην απορείτε πως είναι δυνατόν να συνδέεται ένα κείμενο της Αγίας Γραφής ή της Αποκάλυψης με ένα πλανητικό γεγονός… όλα είναι δυνατά.
ΠΗΓΗ http://www.cnn.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: