ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 11. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ -ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟΣ : ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 11. ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

13 Ιουλίου 2017 21:50:00

Αναβάθμιση των στόλων στη ευρύτερη περιοχή του Οικόπεδου 11 συντελείται αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες από την επίσημη ιστοσελίδα των ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας στη ευρυτερη περιοχή του Οικόπεδου 11 πλέον υπάρχουν 2 φρεγάτες και γίνεται και απλή αναφορά για επιτήρηση υποβρυχίου.
Kατα πληροφορίες στη περιοχή υπάρχει το υποβρύχιο S-352 TCG Dolunay (S-352) ενα υποβρύχιο του 1989  ( 28 ετών )
Απέναντι του το Ελληνικό Ναυτικό έχει στείλει υποβρύχια τύπου Υ/Β τ.”ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ” ηλικίας μόνο 2 ετών.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΑΝΟΠΑΙΑΣ ΑΤΡΑΠΟΥ στην Ευρύτερη περιοχή υπάρχουν  Ελληνικά υποβρύχια ( πληθυντικός αριθμός)  σε στρατηγικές αποστάσεις από το οικόπεδο 11. Ο Ανώτερος Αξιωματικός που μας μίλησε είπε χαρακτηριστικά ” Το ξέρουν όλοι ότι τίποτα δεν περνάει από τα σκοπευτρα των υποβρυχίων μας. “

Πάντως στη Ευρύτερη περιοχή υπάρχουν και άλλα υποβρύχια από τις δυνάμεις Ισραήλ ,Αμερικής και Ρωσίας.
Όπως δήλωσε ο Ανώτερος Αξιωματικός στην ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ : ” ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΝΕ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ”

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ ΤΥΠΟΥ Υ/Β τ.”ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ”

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΣΚΑΦΟΥΣ
ΜΕΓΙΣΤΟ ΜΗΚΟΣ: 65,30m
ΜΕΓΙΣΤΟ ΠΛΑΤΟΣ: 6,3m
ΥΨΟΣ (ΑΝΕΥ ΙΣΤΩΝ): 13m 
ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 1688tn
ΕΚΤΟΠΙΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ: 1858tn
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ: 10,5kns
ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΔΥΣΗ: 21kns

ΠΡΟΩΣΗ
Η πρόωση θα επιτυγχάνεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 3.900 kW σε συνδυασμό με το σύστημα αναερόβιας πρόωσης (AIP), την παραγωγή δηλαδή ηλεκτρικής ενέργειας από κυψέλες υγρών καυσίμων. Το σύστημα αυτό απαλλάσσει τα Υ/Β αυτού του τύπου (όποτε επιχειρησιακά απαιτείται) από την διαδικασία εκτελέσεως αναπνευστήρα για τη φόρτιση των συστοιχιών του, μια διαδικασία που καθιστά τα Υ/Β ευάλωτα σε εντοπισμό από ανθυποβρυχιακές μονάδες.
ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
Τα Υ/Β κλάσεως 214 θα είναι πλήρως εφοδιασμένα με τις κεραίες, πομπούς και δέκτες που είναι απαραίτητα για τις επικοινωνίες τους.
ΝΑΥΤΙΛΙΑ
Τα Υ/Β κλάσεως 214 του Πολεμικού Ναυτικού θα φέρουν το ολοκληρωμένο οπλικό σύστημα ISUS της εταιρείας ATLAS ELEKTRONIK, του οποίου οι κονσόλες με τη δυνατότητα της μεταξύ τους εναλλαγής λειτουργιών, θα αποτελούν τα απαραίτητα συστήματα ναυτιλιακής έρευνας, όπως RADAR, ESM, GPS, ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟΥ κ.τ.λ. Φυσικά πολλά σύγχρονα τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως ιστοί OPTRONIC με πολλές δυνατότητες απεικόνισης θα αποτελούν σημαντικά ναυτιλιακά αλλά και επιχειρησιακά βοηθήματα.
ΟΠΛΙΣΜΟΣ
Στο οπλικό Σύστημα ISUS ολοκληρώνονται, τόσο οι τορπίλλες, όσο και τα Κατευθυνόμενα Βλήματα SUBHARPOON , τα οποία θα φέρει το Υ/Β στους 8 Τ/Σ και στις θέσεις εφεδρικών όπλων.
SONAR
Στο ίδιο οπλικό σύστημα ενσωματώνεται, παθητικό SONAR μεσαίων και χαμηλών συχνοτήτων, SONAR ναυτιλίας / εντοπισμού ναρκών, ενεργητικού SONAR και άλλες υποβοηθητικές λειτουργίες για την στοχοποίηση και επίλυση προβλήματος βολής.
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Το προσωπικό Υ/Β τ. “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ” συνίσταται από 6-7 Αξιωματικούς και από πλήρωμα 28-30 ανδρών (Μονίμων Υπαξιωματικών και Επαγγελματιών Οπλιτών)
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
Τα Υ/Β τ. “ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ” μπορεί να μεταφέρει επαρκή τρόφιμα και πόσιμο νερό για πλου έως 50 ημέρες, ενώ δεν υφίσταται πρόβλημα ανεφοδιασμού με καύσιμα – λιπαντικά.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΣΤΑΜΟΝΙΤΗΣ


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: