ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΕΡΟΜΑΧΙΕΣ!

14 Ιουνίου 2017 21:58:00

Οι Τούρκοι το παραξήλωσαν σήμερα στο Αιγαίο. Δεν γνωρίζουμε τι τους προκάλεσε τη νευρικότητα. Σίγουρο πάντως είναι ότι εκτός από τον μεγάλο αριθμό παραβιάσεων και τις τρεις υπερπτήσεις ,είχαμε και επτά εμπλοκές.

 Κάτι που επιβεβαιώνει ότι σήμερα το θερμόμετρο της έντασης “πήγε ψηλότερα”.

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 14η ΙΟΥΝΙΟΥ 2017
ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 7 (5 x 2 F-16 & 2 x 4 F-16)
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 1 ε/π
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 19
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 10
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 9
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 35
ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 7
ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
α. 3 εκ των ανωτέρω 35 παραβιάσεων ήταν οι υπερπτήσεις που πραγματοποίησε ένα ζεύγος τουρκικών μαχητικών α/φ F-16 την 15:27 άνωθεν ν. Μαυριά στα 25.000 ft και ένας σχηματισμός τεσσάρων τουρκικών μαχητικών α/φ F-16, την 15:28 και 15:38 άνωθεν ν. Κίναρο και ν. Σοφράνα αντίστοιχα, στα 27.000 ft.
β. Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: