Ο χρησμός την Πυθίας για την Ελλάδα | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Ο χρησμός την Πυθίας για την Ελλάδα

18 Μαΐου 2017 18:52:00

Μια προφητεία για την διαχρονικότητα του Ελληνισμού, είχε πει το μαντείο, η οποία κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και πολλοί τη θεώρησαν πολύ επίκαιρη!

Όταν κατά τα πρώτα χρόνια του 2ου π.Χ. αιώνα ο Αρκάδας Φιλοποίμην, είδε τη διάθεση για συμμετοχή σε ελληνικές υποθέσεις του Ρωμαίου υπάτου Flaminikou, συνειδητοποίησε ότι οι Έλληνες θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με μεγάλα προβλήματα σε σχέση με το μέλλον τους.


Αποφάσισε λοιπόν τότε να επισκεφτεί και να συμβουλευτεί τους  Δελφούς και να πάρει χρησμό από την Πυθία για το μέλλον της Ελλάδα.

Η Πυθία έδωσε τον ακόλουθο χρησμό,που για 22 αιώνες επιβεβαιώνεται πλήρως: «Ασκός κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος» δηλαδή “Ασκός κακοποιημένος μηδέν ναυάγιο”!

Η ιέρεια παρομοίασε την Ελλάδα σαν ένα φουσκωμένο ασκό σε μια φουρτουνιασμένη θάλασσα, του κλονίζεται από τα κύματα, αλλά αυτός δεν πρόκειται να βυθιστεί ποτέ!

Στην πραγματικότητα, οι Ρωμαίοι – επιβεβαιώνουν τους φόβους Φιλοποίμην και ήρθαν στην Ελλάδα! Οι Γότθοι ήρθαν! Οι Άβαροι ήρθε! Ήρθαν οι Φράγκοι! Οι Τούρκοι ήρθαν! Άραβες ήρθαν! Οι Γερμανοί ήρθαν! Οι σύμμαχοι ήρθαν! Οι Γερμανοί επέστρεψαν! Όπως ήρθαν και προδότες, αποτυχίες, μνημόνια! Αλλά ο ασκός, “ποτέ δεν βουλιάζει!”


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: