«Τάφοι γιγάντων» 3,5 μ. στην Μαλαισία, στην Χρυσή Χερσόνησο των αρχαίων Ελλήνων! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

«Τάφοι γιγάντων» 3,5 μ. στην Μαλαισία, στην Χρυσή Χερσόνησο των αρχαίων Ελλήνων!

18 Φεβρουαρίου 2017 22:59:00

Οι «τάφοι» «ανα­καλύφθηκαν» από τον ιστορικό Mohd Fuad Khusar Μ Said, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στις αρ­χαιολογικές μελέτες.
ΑΚΟΜΗ εξακολουθεί μια «αμφιλεγόμενη ανα­κάλυψη». Όμως ανακάλυψη: Δύο γιγαντιαίοι αρχαίοι(;) «τάφοι» έχουν βρεθεί στο νησί ΡυΙau Upeh, στην Μαλάκκα Μαλαισίας.
Ασυνήθιστα μεγάλων διαστάσεων (5Χ0,5μ.!) απέχουν περίπου 15-20 μ. ο ένας από τον άλλον! Είναι απόδειξη των πρώτων αποίκων στην Μελάκα/Μαλάκκα Μαλαισίας, και των μεγαλιθικών δομών τους;Οι «τάφοι» «ανα­καλύφθηκαν» από τον ιστορικό Mohd Fuad Khusar Μ Said, ο οποίος έχει 10 χρόνια εμπειρίας στις αρ­χαιολογικές μελέτες. Ο κ.Ρυαd διορίσθηκε από την κυβέρνηση για να αναζητήσει νέα ιστορικά μνημεία της Μαλάκκα. Και αυτό που βρήκε, είναι πραγματικά εξαιρετικό, εάν είναι έτσι.

Ο κ.Fυad είπε ότι μεγάλα μέρη σκελετών παραμένουν, εν μέρει ορατά, επάνω από το έδαφος, μέσα στην σπηλιά, όπως λείψανα κρανίου και κάποιων οστών.
Ανάλογα με το μέγεθός τους, υπολογίζει πως αυτός ο άνθρωπος θα είχε ύψος 3,5 μ.!
Το εύρημα έχει αναφερθεί στις Αρχές, προκειμένου να δώσουν την άδεια να ανασκαφεί ο χώρος.
Ο τοπικός επί κεφαλής του υπουργείου, κ.H.ldris, ενημερώθηκε άστο οστά, ίσως, ανήκουν σε γίγαντες. «Εχουμε αναθέσει στον ιστορικό για να μας πει ανε­ξερεύνητα γεγονότα, σχετικά μετα ιστορικά μνημεία και την έρευνα σχετικά με την τελευταία ανακάλυψη. Η έρευνα συνεχίζεται», είπε.
Η ανακάλυψις αυτών των γιγαντιαίων «τάφων» δεν συγκλόνισε τους εντόπιους, λόγω του ότι έχουν αναφέρει γι αυτά τα οστά…εδώ και χρόνια! «Η έρευνα θα μπορούσε να αποδείξει ή να διαψεύσει τις παραδόσεις ότι ένας γίγαντας άνδρας περιπλανιόταν στην Μαλάκκα, εδώ και πολλά χρόνια», είπε ο κ.Ρuad.


Προς το παρόν υπάρχουν πολύ λίγες φωτογραφίες από τους «γιγαντιαίους» τάφους. Πώς ήταν και πώς παραμένει θαμμένος μέσα εκεί, είναι ένα μυστήριο…Αλλά αυτό που πραγματικά προβληματίζει είναι το μέγεθος των τάφων: Το μικρό πλάτος, ίσως δείχνει ότι ήταν πολύ μακρύς και λεπτός «άνθρωπος». «Η υπάρχει κάποια άλλη εξήγηση;
Πάντως χωρίς την κατάλληλη επιστημονική εξέταση των οστών, δεν θα μπορέσουμε ποτέ να μάθουμε εάν οι δομές αυτές ήταν τάφοι και δη εάν ανήκαν σε γίγαντες… ΠΗΓΗ: «Grave discovery ο! giant human skeleton Η ΡυΙαυ Upeh» στο ΤΗΕ STAR/Α¬ΒΙΑ NEWS NETWORK. Στο νησί ΡυΙαυ Upeh κατέφθαναν υψηλόβαθμοι Ιάπωνες αξιωματούχοι, τον 15° αι. και είχαν επαφές με αντίστοιχους μουσουλμάνους.
«Ισως, λοιπόν, οι «τάφοι» να είναι τόσο μεγάλοι, όχι λόγω του ύψους του νεκρού, αλλά λόγω του ύψους της Θέσεώς του! «Η να είναι Θεμέλια τάφων εποίκων. «Η κενοτάφια.

Θυμίζω, τέλος, ότι η περιοχή ήταν ήδη γνωστή στους αρχαίους «Ελληνες, αφού ο αρχαίος «Ελληνας γεωγράφος Κλ. Πτολεμαίος (2° αι. μ.Χ.) την ονομάζει Χρυσή Χερσόνησο!

Πηγή:
greek1.blogspot.com
https://ellaniapili.blogspot.gr/2017/02/35


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: