ΓΕΣ: Ηθική αμοιβή σε στρατιώτες που επιλέγουν να παραμείνουν σε παραμεθόριο | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΓΕΣ: Ηθική αμοιβή σε στρατιώτες που επιλέγουν να παραμείνουν σε παραμεθόριο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ
16 Φεβρουαρίου 2017 22:22:00

Αισιοδοξία και υπερηφάνεια είναι τα συναισθήματα που προκαλεί  η σημερινή ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφορικά με την πρόθεση Στρατιωτών που υπηρετούν σε μονάδες στην παραμεθόριο, να συνεχίσουν ως παραμένοντες την θητεία τους, παρά το γεγονός ότι δικαιούνται μετάθεση λόγω συμπλήρωσης του προβλεπόμενου χρόνου.

Ειδικότερα πρόκειται για αριθμό στρατιωτών της 2016 E/ΕΣΣΟ που υπηρετούν σε Μονάδες του Έβρου και των νήσων του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίοι εθελοντικά και με δήλωσή τους, αποποιήθηκαν του δικαιώματός τους να μετατεθούν στο εσωτερικό, σε πόλεις συμφερόντων τους και ζήτησαν να παραμείνουν μέχρι το πέρας της θητείας τους στις Μονάδες που υπηρετούν στην παραμεθόριο.


To ΓΕΣ συνεχάρη τους εν λόγω Στρατιώτες, τους απένειμε με έγγραφη διαταγή Ηθική Αμοιβή (“Συγχαρητήρια”) διότι, «ενώ υπηρετούν σε εξαιρετικά δυσμενείς φρουρές ζήτησαν να παραμείνουν στις Μονάδες τους μέχρι το πέρας της θητείας τους, αποδεικνύοντας το υψηλό φρόνιμα και το ήθος τους, καθώς επίσης και την σε υψηλό βαθμό αίσθηση του χρέους και του καθήκοντος προς την Πατρίδα», ενώ τους χορήγησε πενθήμερη τιμητική άδεια.

Άξιοι συγχαρητηρίων λοιπόν οι συγκεκριμένοι στρατιώτες που επιλέγουν να προσφέρουν υπηρεσία στην πατρίδα, κόντρα στις δυσκολίες και στο «ρεύμα της εποχής» με τα γνωστά φαινόμενα φυγόστρατων, αντιρρησιών και πάσης λογής ανυπότακτων που παράγει η οικονομική αλλά κυρίως η ηθική κρίση της κοινωνίας

Συγχαρητήρια και στο ΓΕΣ το οποίο ανέδειξε το λαμπρό αυτό παράδειγμα, που φανερώνει ότι πάντα υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Αυτή της προσφοράς, της φιλοπατρίας και της αίσθησης του χρέους που όλοι μας πρέπει να έχουμε (από όποιο πόστο και αν βρισκόμαστε) απέναντι στην προστασία της πατρίδας –ιδίως σε καιρούς που χαρακτηρίζονται ως ασταθείς και ιδιαίτερα επικίνδυνοι.
ΠΗΓΗ http://www.onalert.gr


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: