Μυστικά του Σείριου Κρυμμένα σε Κρυστάλλινο Κρανίο | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Μυστικά του Σείριου Κρυμμένα σε Κρυστάλλινο Κρανίο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ
15 Ιανουαρίου 2017 22:09:00

Ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία..
ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ 13 ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΩΝ ΚΡΑΝΙΩΝ
Ένας παλιός αμερικανικός θρύλος περιγράφει την ύπαρξη δεκατριών αρχαίων κρυστάλλινων κρανίων, στο μέγεθος των ανθρώπινων κρανίων. Ο θρύλος λέει ότι τα κρυστάλλινα κρανία περιέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικές με ορισμένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής και του σύμπαντος. Περιέχουν πληροφορίες για την ιστορία του ανθρωπίνου είδους σε αυτόν τον πλανήτη, καθώς και πληροφορίες για τον αληθινό σκοπό της ύπαρξης της ανθρωπότητας και το μελλοντικό της πεπρωμένο.Ιδού τι λέει ο μύθος των Cherokee για τα κρυστάλλινα κρανία:
Στο αστρικό σμήνος του Σειρίου, υπάρχουν 12 πλανήτες που περιστρέφονται γύρω από διαφορετικούς ήλιους και κατοικούνται από έλλογα όντα.

Κάποτε οι Κυβερνήτες των πλανητών, συναντήθηκαν στον 4ο πλανήτη για να συζητήσουν την κατάσταση στον δικό μας πλανήτη, αφού η Γη ανήκει στην οικογένεια των πλανητών του Σειρίου.
Ο κάθε Κυβερνήτης, συγκέντρωσε όλες τις γνώσεις του πλανήτη του και τις εμφύτευσε κωδικοποιημένες σε ένα κρυστάλλινο κρανίο. Κάθε κρανίο αντιστοιχεί σε διαφορετικό ιερό πλανήτη, κρύβει μέσα του όλη τη σοφία του πλανήτη και είναι τέλειο.
Σε ένα μεγαλύτερο κρανίο, στο 13ο, εμφύτευσαν κωδικοποιημένη όλη την «Σοφία του Σειρίου». Για να λειτουργήσουν τα κρανία και να μεταδώσουν τις πληροφορίες που περιέχουν, πρέπει να τοποθετηθούν σε κύκλο και η «Σοφία του Σειρίου» στο κέντρο.
Αυτό ήταν και το μεγάλο δώρο του Σειρίου στους ανθρώπους..
ΠΗΓΗ worldtruth.tv


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: