ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Τούρκος συνταγματάρχης ομολόγησε σχέδιο επίθεσης σε Εβρο-Ροδόπη το βράδυ του πραξικοπήματος! | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ: Τούρκος συνταγματάρχης ομολόγησε σχέδιο επίθεσης σε Εβρο-Ροδόπη το βράδυ του πραξικοπήματος!

4 Σεπτεμβρίου 2016 17:35:00

O υποδιοικητής της Πέμπτης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας της Ανατολικής Θράκης, συνταγματάρχης Uzay Şahin, σε κατάθεσή του μετά την σύλληψή του, ομολόγησε, βάσει δημοσιευμάτων στον τουρκικό Τύπο ότι το βράδυ του πραξικοπήματος η 54η Ταξιαρχία Μηχανικού Πεζικού που είναι υπεύθυνη για την επιθετική ζεύξη του Εβρου, δηλαδή την γεφύρωσή της ανατολικής με την δυτική όχθη και την διάρρηξη της ελληνικής αμυντικής διάταξης στο νότιο Εβρο!
 
Ο διοικητής της ταξιαρχίας υποστράτηγος Hidayet Arı συνελήφθη αμέσως μετά και ομολογησε ότι στο σχέδιο εισβολής στην Ελλάδα θα συμμετείχε και η 55η Ταξιαρχία Μηχανικού (που εξοπλίζεται με τις γέφυρες που βλέπουμε στο βίντεο) της οποίας ο διοικητής υποστράτηγος Bekir Koçak επίσης συνελήφθη!
 
Κάθε συλλογή FSB-E της 55ης Ταξιαρχίας δύναται να κατασκευάσει πλωτή γέφυρα εφόδου μήκους 250 μέτρων.
 
Μετά την γεφύρωση η οποία θα γινόταν υπό τα καταιγιστικά πυρά της τουρκικής Αεροπορίας, θα εισέβαλε η 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία  που εδρεύει στο Babaeski της ανατολικής Θράκης, υπό  την διοίκηση του υποδιοικητή Albay Gündoğdu ο οποίος θα αναλάμβανε την διοίκηση. Και ο συγκεκριμένος συνελήφθη, καθώς και ο επιτελής του Λοχαγός Murat Çelebioğlu.
 
Αλλες δυνάμεις που σταθμεύουν στο Demirköy της επαρχίας Krıklareli ( Σαράντα Εκκλησιές), όπως επίσης και η 54η Ταξιαρχία του Πεζικού που εδρεύει στην Αδριανούπολη, θα ακολουθούσαν και θα προσέφεραν κάλυψη στν 1η Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία.
 
Το σχέδιο αφορούσε διάρρηξη της ελληνικής αμυντικής τοποθεσίας, παράκαμψη της Αλεξανδρούπολης και αποκοπή των ελληνικών δυνάμεων του κεντρικού και βόρειου Εβρου!
 
Δηλαδή είχαν τροποποιήσει το σχέδιο “Βαριοπούλα” σε ότι αφορά την επιθετική αιχμή και από την σφήνα μεταξύ κεντρικού και βόρειου Εβρου, θα μετέφεραν το κέντρο βάρους της επίθεσης στο νότιο τομέα, όπου υπολογίζουν ότι θα αιφνιδίαζαν τις ελληνικές δυνάμεις!
 
Ο μέγιστος αντικειμενικός στόχος τους ήταν να φτάσουν μέχρι την τοποθεσία Βιστωνίδος (Πόρτο Λάγος), αν τους δινόταν η ευκαιρία ή κατ’ελάχιστον να καταστρέψουν στο σύνολο της ελληνικής αμυντικής διάταξης και στον κεντρικό και βόρειο Εβρο.
 
Ο συνταγματάρχης Uzay Şahin. αποκάλυψε τα ακριβή σχέδια διάρρηξης της ελληνικής αμυντικής διάταξης στην γραμμή των ορέων Βυρσίνης–Υψώματα Άρη–Ιερό Όρος (Μπουκατέ)–Ορφέας (Κελεμπέκ)–Κεφάλι (Τσομπάν)!
 
Ανταμοιβή, η ανενόχλητη κίνηση στην πεδιάδα της Αλεξανδρούπολης μέχρι την πεδιάδα της Κομοτηνής!
 
Πρωταγωνιστικό ρόλο, μετά την αρχική ζεύξη θα έπαιζε το 2ο Σώμα Στρατού που εδρεύει στη Καλλίπολη (Gelibolu) στην ομώνυμη Χερσόνησο και είναι προσανατολισμένο έναντι της νότιας περιοχής του Έβρου όπου και ο τομέας της Ελληνικής ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού.
 
>Το 2ο Σώμα διαθέτει τέσσερις Ταξιαρχίες εκ των οποίων οι τρεις Μηχανοκίνητες (4η, 8η και 18η Ταξιαρχία) και μία τεθωρακισμένη (95η Ταξιαρχία).
 
Ανά δύο μηχανοκίνητες ταξιαρχίες από τα δύο Σώματα Στρατού θα αναλάβουν τη ζεύξη του Έβρου σε τέσσερα διαφορετικά σημεία, ώστε να μην επιτρέψουν στις ελληνικές δυνάμεις να αντιληφθούν σε ποιο απ’ αυτά, θα εκδηλωνόταν η κυρία προσπάθεια.
 
Στα σημεία των επιχειρούμενων ζεύξεων, η αναλογία ισχύος θα ήταν από 6:1 έως 10:1 υπέρ των τουρκικών δυνάμεων! προκειμένου οι επιτιθέμενοι να «εξασφαλίσουν» τη θετική έκβαση του εγχειρήματος.
 
Αντικειμενικος πολιτικός σκοπός των πραξικοπηματιών ήταν να συσπειρώσουν υπέρ τους άμεσα τον τουρκικό λαό επιτυγχάντας μια γρήγορη και εύκολη νίκη “αποκαθιστώντας την δικαιοσύνη για την τουρκική μειονότητα που καταπιέζεται στον Εβρο”…
 
Πρόκειται για ιδιαίτερη σημαντική εξέλιξη, αν τελικά επιβεβαιωθεί η αλήθεια των λόγων του υποδιοικητή της 5ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας της Ανατολικής Θράκης, συνταγματάρχης, Uzay Şahin. 
 
Τούρκοι αξιωματούχοι της κυβέρνησης Ερντογάν, επιβεβαιώνουν την κινητοποίηση και τις συλλήψεις.
 


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: