Τα κομάντο της 13ης ΔΕΕ βγήκαν νύχτα στα νησιά του Αιγαίου – ΦΩΤΟ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Τα κομάντο της 13ης ΔΕΕ βγήκαν νύχτα στα νησιά του Αιγαίου – ΦΩΤΟ

29 Αυγούστου 2016 15:45:00

Η σκιά που ίσως να είδατε κάποια αυγουστιάτικη νύχτα στη θάλασσα σε ένα νησί του Αιγαίου, αλλά δεν είστε και τόσο σίγουροι ότι την είδατε, δεν ήταν φάντασμα.
Έλληνες επίλεκτοι καταδρομείς της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων, είχαν απλωθεί στα νησιά του Αιγαίου, κάνοντας νυχτερινές ασκήσεις στο πλαίσιο της επιχειρησιακής τους εκπαίδευσης.

Η κορύφωση της κινητοποίησης των Μονάδων καταδρομών στα νησιά του Αιγαίου ήταν στις 23 και 24 Αυγούστου.

Τα τμήματα καταδρομών κινήθηκαν σαν τα φαντάσματα τη νύχτα με λέμβους και πραγματοποίησαν επιχειρησιακές αναγνωρίσεις και εφάρμοσαν διαδικασίες σύμφωνα με τα υφιστάμενα σχέδια επιχειρήσεων.

Το στρατιωτικό επιχειρησιακό περιβάλλον της ΑΣΔΕΝ είναι ιδιαίτερο και αποτελεί πρόκληση για τους υπεύθυνους για τη σχεδίαση των ασκήσεων αξιωματικούς στο ΓΕΣ να προβλέπουν τη φύση των ενδεχομένων απειλών και να οργανώνουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες στα νησιά του Αιγαίου που να περιλαμβάνουν σενάρια που είναι πιθανόν να αντιμετωπισθούν σε πραγματικές επιχειρήσεις.

Τέτοιου είδους σενάρια αντιμετώπισαν οι άνδρες της 13ης Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων το τρίτο δεκαήμερο του Αυγούστου που ασκήθηκαν νύχτα σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου.

ΠΗΓΗ ON ALERT


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" ,"ΣΚ ΣΤΟ HIGHTV" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: