Στην Συριακή Πεντάλφα Κρύβονται οι Λόγοι του Πολέμου | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

Στην Συριακή Πεντάλφα Κρύβονται οι Λόγοι του Πολέμου

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ, ΝΕΑ ΤΑΞΗ
28 Απριλίου 2016 09:19:00

Ο πραγματικός απόκρυφος λόγος για τη Συριακή σύγκρουση είναι η μάχη για τη Συριακή δίνη της θεάς που είναι ένα από τα πιο σημαντικά βασικά ενεργειακά σημεία στο πλανητικό ενεργειακό δίκτυο.
Όποιος ελέγχει το ενεργειακό σημείο της είναι πολύ κοντά στον έλεγχο της πλειοψηφίας του ενεργειακού συστήματος γραμμών λέη (leyline) στην πλανητική επιφάνεια. Όποιος ελέγχει το ενεργειακό σύστημα leyline έχει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια συνείδηση ​​της ανθρωπότητας.Αυτός είναι ο λόγος που οι Ιησουίτες έχουν κατασκευάσει τη δημιουργία του Daesh (ισλαμικού κράτους).

Η Συριακή ενεργειακή δίνη είναι στην πραγματικότητα μια πεντάλφα (pentagram). Στα χέρια των Φωτεινών Δυνάμεων, αυτή η πεντάλφα είναι ένα όργανο του καλού που μπορεί να μετατρέψει ολόκληρη την Μέση Ανατολή και μπορεί να είναι ένας τεράστιος πομπός της θετικής θηλυκή ενέργειας. Στα χέρια του σκότους, αυτή η πεντάλφα μπορεί να δημιουργήσει πολλά δεινά, όπως οι άνθρωποι στη Συρία έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια.
Όλα τα πέντε σημεία της Συριακής πεντάλφας είναι πόλεις-κλειδιά της Συρίας που είχαν μια ισχυρή σύνδεση με την ενέργεια της θεάς στο πλούσιο παρελθόν τους.

Αυτά τα πέντε σημεία είναι τα εξής:
Το Χαλέπι, μια πόλη με έντονη παρουσία της Θεάς:
From Jerusalem to Aleppo with love …
Η Χομς (Homs), ο τόπος γέννησης της Ιουλίας Δόμνας (Julia Domna). Η Ιουλία Δόμνα ήταν μια Ρωμαϊκή αυτοκράτειρα που προσπάθησε να φέρει τη σοφία στη Ρωμαϊκή αυλή:
http://www.societyforthestudyofwomenphilosophers.org/Julia_Domna.html
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?677702-Julia-Domna
Η Παλμύρα (Palmyra), ο τόπος γέννησης της Ζηνοβίας, μιας βασίλισσας που οδήγησε την εξέγερση ενάντια στην καταπίεση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας:
https://en.wikipedia.org/wiki/Zenobia

Η Ράκκα (Raqqa), η περιοχή όπου η κουλτούρα των Halaf γεννήθηκε:
https://en.wikipedia.org/wiki/Halaf_culture
Η Ιεράπολη Συρίας (Manbij), η οποία ήταν το κέντρο της λατρείας της Συρίας θεάς της γονιμότητας, Ατάργατης:
https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij
Τρία από αυτά τα σημεία, το Χαλέπι, η Χομς και η Παλμύρα, έχουν ήδη απελευθερωθεί από τα νύχια του Daesh, η Παλμύρα πολύ πρόσφατα:
http://sputniknews.com/middleeast/20160327/1037032429/syrian-army-liberates-palmyra.html
Η Ιεράπολη της Συρίας θα είναι ελεύθερη πολύ σύντομα, επίσης:
http://sputniknews.com/middleeast/20160406/1037601020/syrian-kurdish-operation-liberate-northwest.html
Η απελευθέρωση της Παλμύρας άνοιξε το δρόμο προς την απελευθέρωση της Ράκκα, το κύριο προπύργιο του Daesh στη Συρία:
http://sputniknews.com/middleeast/20160320/1036611451/palmyra-raqqa-syria-daesh.html
Όταν η Ράκκα απελευθερωθεί, θα οδηγήσει πολύ γρήγορα στην πλήρη απελευθέρωση της Συριακής πεντάλαφα και θα βελτιώσει δραστικά την κατάσταση στη Μέση Ανατολή.
Εκείνοι που αισθάνονται να καθοδηγούνται, μπορούν να βοηθήσουν στην υποστήριξη της θεραπείας της Συριακής πεντάλφα με τον οραματισμό αυτού του κομματιού αρχαίας κεραμικής Halafian να περιστρέφεται σε όλη τη Συριακή πεντάλφα, ενισχύοντας τη δίνη της Θεάς εκεί και αφαιρώντας όλο το σκοτάδι από την περιοχή:

Αυτό το κομμάτι της Halafian κεραμικής, κατασκευασμένο 7.000 χρόνια πριν, περιέχει κωδικούς ιερής γεωμετρίας που ενεργοποιούν την παρουσία της Θεάς και αφαιρούν το σκοτάδι από τις τέσσερις κατευθύνσεις.
Νίκη του Φωτός!
Πολλοί άνθρωποι ρωτούν τι βρίσκεται πίσω από τα χαρτιά του Παναμά. Αυτός ο σύνδεσμος τα εξηγεί όλα:
https://www.rt.com/news/338683-wikileaks-usaid-putin-attack/
ΠΗΓΗ:http://2012portal.blogspot.gr/2016/04/the-syria-pentagram.html
ΚΕΙΜΕΝΟ: COBRA
ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: Αρίστανδρος Ανδρομέδειος


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: