ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ | Ανοπαία ατραπός
Ανοπαία ατραπός

ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

25 Απριλίου 2016 20:33:00

Το απόλυτο όπλο του M.Αλεξάνδρου προσπαθούσαν να βρουν η ναζιστική Γκεστάπο μέσα από το ινστιτούτο Ανενέρμπε («προγονική κληρονομιά»), και η Σοβιετική Τσέκα – OGPU – NKVD – KGB :Για τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τα ξέρουμε όλα Δεν ξέρουμε π.χ. ότι πήγε μέχρι τον Ειρηνικό Ωκεανό (απέναντι την Ιαπωνία) .Έχει επιγραφή εκεί που εκβάλει ο ποταμός Αμούρ .
Η επιγραφή γράφει στα αρχαία ελληνικά ότι «Μέχρι εδώ έφτασε ο βασιλιάς Μέγας Αλέξανδρος και έκρυψε το όπλο».


Γι αυτό το όπλο και μέχρι σήμερα γίνεται καυγάς .Ξέρω μόνο λίγα πράγματα γι αυτό .Είναι το κεραυνείο του Δια .Από την ελληνική Υπερβόρεια το πήρε ο Μ. Αλέξανδρος .
Όταν φανέρωσε ο Αριστοτέλης λίγα πράγματα από τα Καβείρια Μυστήρια ο Μ. Αλέξανδρος θύμωσε και έστειλε επιστολή στον Αριστοτέλη .
Δεν τον ενδιέφεραν οι νίκες. Άλλο ζητούσε ο Αλέξανδρος .
(Ομοίωμα) ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΕ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ Kva Bahal ΤΟΥ ΝΕΠΑΛ.

ΒΑΤΣΑΡΑ: ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ Ή ΔΙΑΜΑΝΤΕΝΙΟ ΣΚΗΠΤΡΟ
(Όπως το διαμάντι είναι η αδαμάντινη φύση και απεικονίζει την πνευματική δύναμη, σαν διπλό βάτζρα είναι κεραυνός και αστραπή και αντιπροσωπεύει τις δυνάμεις της καταστροφής και της γονιμοποίησης, τη χορήγηση της ζωής και του θανάτου, τις εναλλακτικές και συμπληρωματικές δυνάμεις του σύμπαντος.}
Το τετραπλό ή σταυρωτό βάτζρα μετέχει και του συμβολισμού του τροχού.
Το <<διαμαντένιο>> συμβολίζει το αγνό και ακατάστρεφτο και τον άνθρωπο τον οποίο τίποτα δεν μπορεί να <<κόψει>> ή να διαταράξει.
Η στάση βατζρασάνα του Βούδα απεικονίζει την κατάσταση της αιώνιας υπέρβασης.
ΠΗΓΗ

Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη


Ενημέρωση μέσω e-mail

Συμπληρώστε το email:Βιογραφικό

Χρήστος Κασταμονίτης

Ο Χρήστος Κασταμονίτης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Φοίτησε στο πανεπιστήμιο του Coventry στην Αγγλία, όπου και σπούδασε Επιστήμη Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Έχει μεταπτυχιακό στο Management από το πανεπιστήμιο του Υork στην Αγγλία. Είναι μέλος του Project Management Institute. Εργάζεται ως Senior Business Process Analyst στις Βρυξελλες. Εχει Αρθρογραφησει στα περιοδικά "Τρίτο Μάτι", «Hellenic Nexus» ,"ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ". Έχει εμφανιστεί σε πλήθος τηλεοπτικών εκπομπών όπως "ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟΣ" , "ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ" ,"ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ", "ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΩΡΑ" ,"ΑΠΟΡΡΗΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ", "ΚΩΔΙΚΑΣ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ" , "MEGA Σαββατοκύριακο" καθώς και σε πολλές ραδιοφωνικές εκπομπές .Στα ερευνητικά του ενδιαφέροντα συγκαταλέγονται τα UFO, η ιστορία του ευρύτερου ελληνικού χώρου κ.ά. Στα συλλεκτικά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνονται τα γραμματόσημα, τα νομίσματα και τα χαρτονομίσματα.Είναι Έφεδρος Ειδικός Επιστήμονας του Γ.Ε.Σ στο κλάδο των Διαβιβάσεων.Συμμετείχε στις ραδιοφωνικές εκπομπές ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ και ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ στο ATHENSJUKEBOX .Ειχε επισης και την δική του ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο "ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΟΠΑΙΑ ΑΤΡΑΠΟ" στο web radio του Ε.Ο.Ε με θέματα που σκοπό έχουν να ξυπνήσουν και άλλους συντρόφους για να περιμένουμε τους βαρβάρους ξένους ή μη.Προσωπικό email : kastamonitis@gmail.com


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

error: